ACİL B RH - (negatif ) Kanser Arkadaşımıza

Sevgili arkadaşlar şu an çapada yatmakta olan lenf kanseriyle mucadele eden Sinan Keskin arkadaşımız için B RH - (negatif ) kana ihtiyaç vardır
arkadaşımızın lenf kanserinden dolayı trombositi düşmüş ve hayati tehlikesi başlamıştır acil kan alması gerekmektedir
aramızda kan grubu uyan arkadaşımız varsa Kuzeni Türkan hanım la 05333640270 nolu telefondan ulaşabilirler

benim kan grubum uymuyor ama tronbosit ihtiyaç duyulursa verebilirim gerçi benim kan grubum 0 rh - (negatif) kan uyabilir sanırım?
(0 rh - negaitf, negatiflerin hepsine kan verilebilir diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam ) bilgisi olan varsa söylesin lütfen zaten çapa da oturuyorum... 5 dk. içinde zıplarım gece diye irtibat kurulacak kişiyi aramaya çekindim de ondan size soruyorum arkadaşlar....

Bence çekinmene gerek yok. Sonuçta bir can söz konusu...
haklısında malum saat ilerledi birde aranacak kişi bayanmış ondan çekindim neyse benim hemşire bi arkadaşım var ona sorayım mutlaka bilir ona göre direk kendisini ararım verilen numarayı teşekkürler enginer6

Rica ederim hocam ne demek. asıl ben teşekkür ederim sana, keşke herkes senin gibi duyarlı olsa böyle konularda...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar