güncel....Arkadaşlar şuan itibari ile tekrar acil A rh (-) kana ihtiyaç duyulmuştur.
Kan vermek isteyenler :0533 687 53 93 nolu telefondan Tugay Enginar ile iletişime geçebilir.
dişlerimde tel var
ayağımda iki sene önce platin takıldı
bi sene önce dövme yaptırdım
bu özellikler kan vermeye engel değilse
akşam 7 den sonra
beni ara kan verebilirim
0532 785 03 58
jackonbir kardeşim ağzındaki telle kolundaki dövmeyle bu işin ne alakası var yazarken bir düşün bakalım ne gerek varki buna hiç durma ara ver! kan verirdim ama şuyum var bu var veremem diyede yazmaya gerek isteyen istediği kadar kızsın,o kişinin başına gidip söyleyemiyeceğimiz lafları buraya da yazmayalım.
bunlar kan vermeye engel değil kardeş numaranı arkadaşıma verdim geretiğinde sana 7 den sonra ulaşacaktır. teşekkürler.
teşekkür ederim irfanım düşünmen yeter en azından konuya bakıp geçenlerden değilsin. şimdilik 2 kişi den bulduk
duyarlılığın için teşekkür ederim ama kargoda o kan heba olabilir ve malum havalarda çok sıcak yinede teşekkürler.sanırım ihtiyaç sahibi istanbulda. salihli ve yakınlarında ise veya mesafeyi kargo gibi bir çözümü varsa ben verebilirim.
arkadaşlar ,
1. hepimiz motora biniyoruz heran herhangi birimizin kana ihtiyacı olabilir bunu düşünebilirsiniz.
2. gidip kan vererek Turgay kardeşimizin çaresizliğine ortak olabilir hatta derman bile olabilirsiniz.
3. halinize şükredebilirsiniz.
4. sevap işleyebilirsiniz.
5. hatta sırf kendi sağlığınız için kan verebilirsiniz.
6. istedikten sonra bahane çok....