ACİL A(+) kan aranmaktadır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar 5 yaşında küçük bir kardeşimiz için acil A(+) kan ihtiyacımız vardır....
kan grubu uyanlar çapa acil bölümünde bu küçük kardeşimize hayat verebilirler...

irtibat numarası...
Nurten Beğdeş
0535 351 93 88

Çok geçmiş olsun,bir an önce bulunur umarım..Şehir tutmuyor,olsa seve seve veririm kuzuya...

Ben gidiyorum benim uyuyorr...:) ALLAH YARDIMCISI OLSUN ŞİMDİ ARADIM NURTEN HANIMLA GÖRÜŞTÜM BİR ARKADAŞTAN TROMBOSİT ÖRNEĞİ ALMIŞLAR VE BEKLEMEDEYMİŞLER. KAN VERİP VEREMİYECEĞİ BELLİ OLUCAK VE BANA GERİ DÖNÜCEKLER..

BU ARADA UFAK KARDEŞİMİZ KEMOTERAPİ GÖRÜYORMUŞ VE BEYAZ KANA İHTİYAÇ VAR.

Son düzenleme:
beyaz kan nedir???

trombosit kardeş seni bi makineye bağlıyorlar yaklasık 1 1,5 saat kalıyosun kolundan aldıkları kanı süzüp içinden aldıkları alyuvarlar herhalde tam adını bilmiyorum kanı tekrar kolundan veriyorlar ...ben 2 defa vermiştim....
allah kolaylık versin ufaklığa ve ailesine allah yardımcıları olsun....
geçmiş olsun..:rendeer::rendeer::rendeer:

Hayırdır cem abi? Geçmiş olsun

açil şifalar dilerim:rendeer:

geçmiş olsun umarım en kısa zamanda bulunur..
güncel..

trombosit kardeş seni bi makineye bağlıyorlar yaklasık 1 1,5 saat kalıyosun kolundan aldıkları kanı süzüp içinden aldıkları alyuvarlar herhalde tam adını bilmiyorum kanı tekrar kolundan veriyorlar ...ben 2 defa vermiştim....
allah kolaylık versin ufaklığa ve ailesine allah yardımcıları olsun....
geçmiş olsun..:rendeer::rendeer::rendeer:

beyaz kan nedir???

kimsenin kanı A+ değil herhalde

A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+:pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr

Son düzenleme:
A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+ A+:pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr

hacı ben başka yerde derdimi sölemiştim burada onun için yazmadım neden kafanı vauruyosun yoksa konuşmaya gerek varmı hemen gider veririz kanı...daha yeni kan verdim oyuzden 3 ay içinde verilmiyormuş...başka bi nedeni yok yani...ama sseen yinede kafanı duvara vurmak istiyorsan vur...vede bygrm kan vermeye gitti zaten okusan:cat:

GÜncel... benim kanım uymuyo B- lazım olursa telefon numaram 0546 248 40 88

benim evladımda 5 yaşında ne büyük bir acıdır...kan grubum tutmuyor tutsada 2 gün önce vermiştim...Anneciği babacığı şimdi ne ederler ateş düştüğü yeri yakar...

güncel...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar