ACİL 2. EL TEMİZ ARAÇ

Arakdaşlar iyi günler, haftalardır sahibinden.com'dan çıkmıyorum, 2. el 13.000-TL ile 15.500-TL arası temiz, fazla kilometresi olmayan, mümkünse klimalı Palio ve Clio bakıyorum, ama bizim insanımız o kadar uçmuşlarki araçta nerdeyse değişmeyen bir ben kalmışım 17.000-TL yazıyolar 98 model arabaya, sanki bana BMW :pr: Neyse İzmir'de ikamet etmekteyim çevrenizde temiz bir araç satan varsa kentimize yakın veya izmir içi benimle iletişime geçerse sevinirm, artık 2. el araba bakmaktan gözüm kalmadı, bu kadar saçma fiyatlar anca Türkiye'de oluyor sanırım gerçekten inanılmaz... Yada başka önerilierniz varsa açığım, teşekkürler... :)

Son düzenleme:
Valla kardes sifir arac fiyatlari ucmus olunca 2. El fiyatlari da otomatik ucuyo. Sanki BMW aliyoruz dedin ya , o 97 - 98 dandik bmw lere ustelikte degismeyen boyanmayan yeri kalmamis arabalara 30-35 bin fiyat cekiyorlar. Sana tavsiyem butceni artirip daha modelli arac bakman.

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
İstediğin şey hayal dostum.Şu anda Türkiye şartlarında imkansız.

Bence burası yeri değil. Ben bu araba muhabbetlerinden bıktığım için motosiklet aldım, lütfen burada bu işi yapmayınız.

DKN

bütçe 35-40 liranın aşağısındaysa klasik olmadığı sürece kazık yersiniz. satarken de ayrı olur.. o paralara bişey almayın cebinizde dursun

Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim evet bu fiyatlara gerçekten çok zor gözüküyor; ancak daha üstüne çıkamıyorum piyasa gerçekten allak bullak olmuş valla halimize de yazık vaktimize de yazık insanın siniri bozuluyor, almanya'da olsa hurdaya çıkartırlar arabayı burda adam Uno'ya 16 Bin TL istiyor, arayıp sövesi geliyor insanın :pr:
Bence burası yeri değil. Ben bu araba muhabbetlerinden bıktığım için motosiklet aldım, lütfen burada bu işi yapmayınız.
Haklı olabilirsiniz ama forumun amacı bir konu hakkında yorum yapmak ve insanlara destek olmak, burada bir çok motosiklet kullanıcısı arkadaşlarımızın, kardeşlermizin veya abilermizin en az 1 km'de olsa araba kullanmışlığı vardır ve bu konuda yardım alıp kendimce bir çıkarım yapmam gerekiyor, bu nedenle forumdaki değerli arkadaşların görüşleri benim için çok önemli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar