Açıköğretim nakil ( aöl okuyanlar lütfen içeri

Selamın aleykum abilerim hayırlı geceler yada kardeşlerim

veyahut ablalarım :D

şimdi ben oncekı dönem istanbulda okuyordum açık öğretimi mesleki olarak bu sene mesleki açıköğretimden 3 e geçtim

bu lise 3 u okumam ıcınde suan oldugum yer sakarya hendekteyım burda okumam lazım peki yarın açıköğretim yenileme son muş bunun yenilemesini bir halk eğitime gidip yapabilirmiyim hendekten yapabilirsem yarın yatırıp hemen yapıcagım yanı ben açık öğretimimi yenilesem tamam dır galiba iş sonra okula gidicem işte nakil yaptırmaya geldim acaba kabul edermi beni ederse sıkıntı olurmu vs .vs yani abilerim suan kayıdım istanbulda ben sakarya hendekteyım yarın son gün yenilemek için bugun nakil alsam halk eğitime parayı yatırsam sıkıntısız donemımı hendekte okuya bilirmiyim lütfen yardım edin :(

Öğrenci kardeşime bildiğim kadarıyla yardımcı olayım.Kayıt yenileme bugün sonmuş aynen.
18 yaşından gün almamış olan Açık Öğretim Lisesi öğrencilerinin yılda 2 dönem, 3. Dönem sınavının ilk günü itibariyle 18 yaşından gün almış olanların ise yılda 3 dönem kayıt yenilemeleri zorunludur.
18 üstü olduğuna göre bugün bankaya ücretini yatırıp direk irtibat bürosuna koş orada yardımcı olurlar.Hemen derslerinide seçersin ve bilgilerini güncellersin, bulunduğun yere alabiliyor musun sorman lazım irtibata.Fikrimce yenilemede sorun olmazda,sınav yerinde bişeyler değişebilir.İstanbulda olur en fazla sınav.Bişeyler kattıysam ne mutlu:king:
Kaynağım: http://www.aol.meb.gov.tr/sayfaoku.php?id=21
İrtibat büroları: http://www.aol.meb.gov.tr/irtibatburolari.php

Öğrenci kardeşime bildiğim kadarıyla yardımcı olayım.Kayıt yenileme bugün sonmuş aynen.
18 yaşından gün almamış olan Açık Öğretim Lisesi öğrencilerinin yılda 2 dönem, 3. Dönem sınavının ilk günü itibariyle 18 yaşından gün almış olanların ise yılda 3 dönem kayıt yenilemeleri zorunludur.
18 üstü olduğuna göre bugün bankaya ücretini yatırıp direk irtibat bürosuna koş orada yardımcı olurlar.Hemen derslerinide seçersin ve bilgilerini güncellersin, bulunduğun yere alabiliyor musun sorman lazım irtibata.Fikrimce yenilemede sorun olmazda,sınav yerinde bişeyler değişebilir.İstanbulda olur en fazla sınav.Bişeyler kattıysam ne mutlu:king:
Kaynağım: http://www.aol.meb.gov.tr/sayfaoku.php?id=21
İrtibat büroları: http://www.aol.meb.gov.tr/irtibatburolari.php

abi 18 i doldurdum 19 sayılıcam resmi olarak nerdeyse :D bilgilendirme için sagolasın şimdi yatıcağım yaırn merkeze gıdıcegım halk bürosuna koşarak ve allahın izniyle dicekki git yatır getir makbuzu bende kosarak yatırıcam sonra goturucem onaylıcak okula gıdıcegım inşallah .

işte tek sıkıntı benım kayıt oldugum yanı naklımı aldırdıgım yer okul o okula gidemem ki yarın daaa istanbulda :'( allahın ıznıyle halk egitim merkezi yardım edicek :'( yanı sırf bankaya para yatırılarak kayıt yenılenmıyor benım bıldıgım :Z yoksa yenileniyormudu ? okul kayıdını geçtim acık ogretım yenılenmesı lazım kı sınavına gırım ortak sınavlara

Hallettinmi dostum bilgileri güncelledin diye düşünüyorum,bürodan :)

valla gittim halk eğitime durumu izah ettim dedi seni güncelleri burdan dedı tamam dedım guncelledı guncellerkende dedıkı ıstersen ıstanbuldakı okulunu da guncelleye bilirm dedi dedim tamam olsun dedım ıstanbul olmasın dedım burdakı eletırık elektronık hangı okulda varsa onuda guncllıyelım dedım tamam dedı guncelledı 5 tl de kayıt yenıleme parası aldı sınav yerımıde değiştirdi sımdılık zorunlu ıslemım kalktı :) sadece bı ara okula gidip benım naklımı buraya alın ulaynn dicem alcaklar :d

ben nakıl oldum 0 tl verdım benım arkadaslar acıkogretım e okudugum okula kaydolurken 100-200 mu ne vermısler :Z nakıl olunca bı para ıstıyemıyorlar heralde yıne nakıl olcam buraya ama kurus ısterse sıkayet ederım derım :D

ilgilendiğin için eyvallah sagolasın :) :cat:

Hayırlı olsun dostum,ihmal etmemek lazım eğitimi,aynen bağış adı altında alıyorlar öyle,bende İstanbul da liseye kayıt olurken bağış yapmışlığımız var :D şanslısın, hadi bakalım.Estağfirullah :thumleft::king:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar