acık lise sınavına ekıpmanla gitmek

Selamlar yarın acık lise sınavım var motosikletle gidecegim ee haliyle ekipmanla gitmek zorundayım sınava o halde alırlarmıı

Sanıyorum ki almazlar lakin girişte kantin yada insaflı polis var sa girişte bırakırsın.

Yüzük büyük kolye küpeye bile sorun yapan almayan var. Telefon 1 tl ise ekipmana 5 tl alır artık kantinci. :)
Zamanında jetta ile otoparka gittim degnekçi pahalı arabaya biniyorsun sen 20 ver demişti. o hesap :)

hahahah 1 senedir giriyorum küpe takıyorum hiç karısan olmadı anahtara da karısan olmadı :))

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
ben de ankarada 3 sene açıköğretim sınavına hep motorla gittim... hiç birinde de ekipmanlarla almadılar...
sadece 1 defa hafta sonu yüzyüze eğitim gördüğüm okulda sınava girerken, müdür muavini polislerin yanından ben emanet alırım dedi, sınıfa girmeden de geri bana vermişti kaskı...
zaten okuldaki tek motorlu ben oldugum için tüm öğretmenler-öğrenciler beni tanıyordu...
racer200 ile şeklim vardı hacı :p:queen:

alabilirlerde almayabilirlerde :) bende açıktan bitirdim liseyi böyle yalama bir sınav türü bilmiyorum :) sınava yarım saat geç girmişliğim bile var...hertürlü alıyolardı sınava.telefonuda sağa sola bırakamayınca ayakkabının içine koyup geçiyoduk :)

Dershaneden çıkıp sınava gittim.
Sırt çantamda 7-8 adet ders kitabı,sağ çorabım da telefon,sol çorabım da çakım,mont,kask,eldiven,3 tane anahtar(motor,ev,iş yeri)mini hesap makinesi,sigara,çakmak ve mp3'le ben girdiysem senin hayli hayli girmen lazım :sunny:

Dershaneden çıkıp sınava gittim.
Sırt çantamda 7-8 adet ders kitabı,sağ çorabım da telefon,sol çorabım da çakım,mont,kask,eldiven,3 tane anahtar(motor,ev,iş yeri)mini hesap makinesi,sigara,çakmak ve mp3'le ben girdiysem senin hayli hayli girmen lazım :sunny:

sende ne yapmışın öyle :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar