Acı Olay

arkadaslar dun muglada bi motorsiklet tutkunu universite arkadasimiz kaza yapti ve maalesef kaybettik.kaskini takmamisti ve belkide kask takmamasi olumune sebep oldu.
burdan ailesine ve tum yakinlarina bas sagligi diliyorum.

arkadaslar lutfen motor kullanirken kaskimizi takalim.bakkala dahi gitsek takalim ve kafamiz dalginkende motor kullanmayalim.

herseyin basi saglik.

ALLAH RAHMET EYLESİN çok üzüldüm inanın korumanın önemini bilmeyen çook motor kullanıcısı var :pr: :pr: ALLAH GERİDE KALANLARA SABIR VERSİN

Allah rahmet eylesin. ailesine ve yakınlarına sabır versin. hepimizin başısagolsun

allah mekanını cennet eylesin keşke kask takmayı her zaman adet edinsem

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun katılıyorum kesinlikle kaskımızı takalım.

Süper Moderatör (BBRR)
kazayı kanal 48 de duydum .. motor direk direğe girmiş sürücü 30-40 m ileri fırlamış zaten kaza sebebi diresiyon hakimiyeti kaybı ..

o yolu bilirim o boyutta bikaza ancak 150km/h üzerinde mümkün zaten olayın oluş şekli hızın dahada fazla olduğunu gösteriyor. şehir içnde bu hızı yapan kişi ölümü göze alıyo demektir. sadece kendi hayatını değil masum insanlarında hayatını hiçe sayıyo demektir. Allah rahmet eylesin demekten başka bişey yapamıyoruz ..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Korkarak açtım ... Korktuğum kadar da varmış..... :pr::pr:

Allah rahmet eylesin...

kazayı kanal 48 de duydum .. motor direk direğe girmiş sürücü 30-40 m ileri fırlamış zaten kaza sebebi diresiyon hakimiyeti kaybı ..

o yolu bilirim o boyutta bikaza ancak 150km/h üzerinde mümkün zaten olayın oluş şekli hızın dahada fazla olduğunu gösteriyor. şehir içnde bu hızı yapan kişi ölümü göze alıyo demektir. sadece kendi hayatını değil masum insanlarında hayatını hiçe sayıyo demektir. Allah rahmet eylesin demekten başka bişey yapamıyoruz ..

aynen abicim katılıyorum Allah rahmet eylesin

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ALLAH rahmet eylesin

ALLAH cc rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Ailesinede sabırlar diliyorum...
Lütfen arkadaşlar DİKKAT edelim. Keşkelerle yaşanmıyor :pale:

Allah tan rahmet diliyorum
geride kalan yakınlarına sabırlar versin :pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar