acı kayıp!!!

arkadaşlar bugün çok acı bir haber aldım...en yakın 2 arkadaşlarım motorsiklet kavası sonucu vefat etti :salut: dikkattsiz araç sürücüleri yüzünde yılda binlerce motorsiklet kazası oluyor bunun önüne geçilmesi lazım buna yürekler dayanmıyor ölen arkadaşımlarımın yaşı daha 17 idi.2 side dikkatsiz bir araç şöförünün hatalı bir şerit değiştirmesiyle acı şekilde can verdiler araç sürücüsü ise alini kolunu sallaya sallya ifadesini verdi ve dışarıda böyle bir haksızlığın karşısına geçilmesi lazım...:pr: bu konuda baknlığa dilekçe yazmayı düşünüyorum destek bekliyorum,

saygılarımla: DeMON
manisa motorsiklet klübü
(mmk)

başın sağolsun çok üzüldüm 17 yaşında delikanlı arkadaşlar yok yere hayatlarını kaybetmişler

Bir insanı artık görememek, onun ne şekilde nasıl can verip bu dünyadan gittiğini düşünmek hele ki bu yakınınsa katlanılması zor bir durum.. Biliyorum..:salut: Umarım öbür dünyada Cennete olur mekanı. Başın ve başımız sağolsun..

Dilekçeyi bakanlıktan ziyade Cumhurbaşkanlığına yollamamız daha mantıklı olur. Bakanlık sallar ama cumhurbaşkanlığı direk konuya eğilir. En azından ilgilenir. Üniversitede bir sınavda hocayla atışmamdan dolayı düşük not almıştım ki kağıdım daha yüksek bir not alacak kağıttı. Yök e değil direk Cumhurbaşkanlığına başvurmuş sonuçta notumu yükseltmişlerdi. Cumhurbaşkanlığı her mercinin en üst makamıdır:rendeer:

başın sağolsun kardeş çok üzüldüm BÖYLE ŞOFÖRLERE LANET OLSUN diyorum başka bişi demiyorum:salut:

Moderatör (forrap)
Başımız sağolsun:pale:17 yaşa ölmeyi bir türlü yakıştıramıyorum.Umarım tez zamanda o katilde cezasını bulur...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
basın sağolsun

Başımız sağolsun, Allah geride kalanlara sabır versin.

İşaret parmağınla burnunun ucuna dokunurmusun diyerek psikolojik test yapılıp verilen araba ehliyetleriyle korkarım daha çok yaşam sönecek.

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
:salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut:

başın sağolsun kardeş

:silent: :silent: :silent:

Allah rahmet eylesin. Trafikte bizi yok saymaya devam ediyorlar. Birde hiç motor kullanmamış araba şoförleri motorun hızını ve fren mesafesi kestiremiyorlar bir türlü. Adam sola çıkıyor ondan sonra sinyal veriyor.
Allah hepimizi korusun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar