Aci Kayibim Baha Kirca

SEVGİLİ DOSTUM CAN YOLDAŞİM DAHA 2 GÜN ÖNCE YANINDA OLDUGUM DOSTUM BAHA KIRCA ARKADAŞIMI EVLİ VE 2 ÇOCUK BABASI OLAN ARKADAŞİM BAHA YI MALESEF ACİ BİR KAZA SONUCU FATSADAN DÖNERKEN ŞEREFSİZ BİR SÜRÜCÜ SERİT İHMALI YÜZÜNDEN BAHA KARDEŞİMİZİN KUYLLANMİŞ OLDUGU MOTOSİKLETE ÇARPMİŞ ŞU AN DULGULARIMI DİLE DAHİ GETİREMİYORUM ALLAH KIMSEYE CAN YOLDAŞİNİ KAYIP ETTİRMESİN AYLESİNE VE YAKINLARINA BURDAN BÜYÜK BAŞ SALIGI DİLİYORUM ALLAH GÜNAHLARINI AFFETTSİN TÜM KARDENİZİN BAŞI,SA OLSUN

baha yerin mekanın cennet olsun canım kardeşim !keşke bu kadar erken bizleri sevdiklerini yalnız bırakmasaydın !sevdiklerine geride bıraktıklarına sabır diliyorum!başımız sağolsun nur içinde yat :salut:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmet eylesin.
Geride kalanlara sabirlar diliyorum.

Başımız sağolsun çok üzücü bi olay, allah ailesine sabır versin.

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Yakınlarına Allah sabır versin, hepimizin başı sağolsun.

Allah rahmet eylesin.Ailesine sabırlar versin.Geride kalanlara kazasız belasız günler diliyorum.

Motosikletlere pimpon topu muamelesi yapan, "Bak bak hoca şimdi nası tırsıcak-bak şimdi baba napıcam" tarzındaki zihniyetle 4 tekerin direksiyonunun başına geçen, motosikletleri araçtan saymayan ve eşimizi, dostumuzu, kardeşimizi, babamızı, can yoldaşlarımızı kısacası motosikletlileri zor duruma sokan bütün 4 teker sürücülerini Allah'a havale ediyorum...
Dostum başın sağolsun... Baha arkadaşımıza Allah'tan Rahmet, yakınlarına ve sana başsağlığı diliyorum... Tüm motosiklet camiasının başı sağolsun...

allah mekanını cennet eylesin.rahmetini esirgemesin...bizede kazasız belasız günler nasip etsin :(

Forumdan Uzaklaştırıldı
Allah rahmet eylesin..Geride kalanlarına sabırlar versin..
S&S

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
allah rahmet eylesin geride kalan ailesine sabır versin bütün trafik canavarları
buradan kınıyorum malesef insandan fazla öküz var trafiğimizde o yüzden
bunlara çare bulamıyoruz:pale:

Motosikletlere pimpon topu muamelesi yapan, "Bak bak hoca şimdi nası tırsıcak-bak şimdi baba napıcam" tarzındaki zihniyetle 4 tekerin direksiyonunun başına geçen, motosikletleri araçtan saymayan ve eşimizi, dostumuzu, kardeşimizi, babamızı, can yoldaşlarımızı kısacası motosikletlileri zor duruma sokan bütün 4 teker sürücülerini Allah'a havale ediyorum...
Dostum başın sağolsun... Baha arkadaşımıza Allah'tan Rahmet, yakınlarına ve sana başsağlığı diliyorum... Tüm motosiklet camiasının başı sağolsun...

SÖYLENECEK ŞEYLERİ GÜZEL İFADE ETMİŞ CİHAN KARDEŞİM..
ALLAH RAHMET EYLESİN KANALARINA ECİR SABIR....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Allah Rahmet Eylesİn
BaŞiniz Sagolsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun...Kalanlara sabır,ölen kardeşimize rahmet diliyorum Cenab-ı Allahtan...

Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun BAHA kardeşimizin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar