Acı Kaybımız

Allah rahmet eylesin. Geride kalanlara sabır versin demekten baska yapabilecek hiç bişe aklıma gelmiyor. Maalesef bu tür adamları toplayamıyolar gerci onu alsalar kimbilir daha neler neler var!!!
Allah hepimiz bu tür serseri mayınlardan korusun!!!

Allah Mekanını Cennet eylesin

"Fatiha "

Elhamdulillâhi Rabbilâlemin Errahmânirrahîm Mâliki yev midîn İyyake na’budu Ve iyyake nestaînu
İhdina essirâta el mustekime sirâta ellezîne en amte Aleyhim ğayrilma’dubi aleyhim ve La eddâllîne

allah rahmet eylesin nur içinde yatsın sevenlerine baş sağlığı kendisine allahtan rahmet diliyorum geride kalan yakınları kadar olmasada üzüldüm

Mekanı cennet olsun yıkıcı üzücü ne denirki! pırıl pırıl bir delikanlı kardeşimiz daha hakkın rahmetine kavuştu' çok üzgünüm.

Allah Ganı Ganı Rahmet Eylesın Allah Gunahlarını Affetsın.mekanı Inşallah Cennet Olur.

allah rahmet eylesin.. lütfen hız seven arkadaşlarım biraz daha temkinli ve herkesten daha dikkatli olsun.. geride kalanlara sabırlar diliyorum..

Allah ama rahmet eylesın arkadaşlar hiç bırınızi tanımıyorum hıçbirinizide kaybetmek kayboluşunuzu öğrenmek istemem etrafımız saygısız kural bılmez bızi adam yerıne koymayan sürücülerle dolu etrafımız mayın tarlası gibi lütfen DİKKATLİ OLALIM gerıde kalanlara Allahtan sabır diliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar