Acı haber

Haberi aynen kopyalıyorum çok üzücü gerçekden

Vural Celikoglu <vuralceli> wrote:
Date: Wed, 15 Jun 2005 05:28:41 -0700 (PDT)
From: Vural Celikoglu <vuralceli>
Subject: vural
To: [email protected]

Trafik canavarlarina bizden bir kurban daha verdik. Gaziosmanpasa - Arnavutkoy'de ogretmenlik yapan arkadasimiz Huseyin MUMCU; anayola her zamanki mantiklari ile atlayan araclardan birisine carparak hayatini kaybetmistir. Kaski ve kiyafetleri tam olmasina karsin carpma esnasinda boynu kirilarak can vermistir. Arkadasimiza Tanridan Rahmet, kederli ailesine de sabirlar diliyoruz.

Cenazesi bugun aksam namazina mutakip, memleketi Canakkale / Biga'da kilinacaktir

hepimizin başı sağolsun, yola fırlayan öküze ne olmuş pekii, her zamanki gibi paçayı sıyırmış mı? insan hayatı ne kadar ucuz bu ülkede, düşündükçe insanın aklı duruyor.

Motosikleti
Su Motoru
Allah rahmet eylesin , ailesine sabır ve dayanma gücü versin.:salut:

abi lanet olsun ya. bu haywanlar yuzunden motora binilmiyo bu ulkede

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin. Arkadaşlar acı bir örnek ama, her an her köşeden-sokaktan-dörtyoldan bir öküz fırlayacakmış gibi dikkatli kullanalım lütfen.

Allah rahmet eylesin. Sevenlerine sabırlar diliyorum. Ama bu trafikteki yaratıklar yüzünden her an motor almaktan vazgeçebilirim. Şu ülkede keyifle bi motora binemiyecekmiyiz ya! Giden gitti işte. O pisliğe ne olacak ki :pl:

Allah rahmet eylesin ailesine sabır diliyorum :salut:
ecel nerde gelicek belli olmuyor ama böyle ölümleri duydukça içim ürperiyor lütfen daha dikkatli olalım arkadaşlar

Allah rahmet eylesin.
Ama bu gibi adamlar yüzünden cidden motordan vazgeçebilirim.
Yani motora ya deli gibi bineceksin ya da normal seyrederken bir hayvan araç yüzünden öleceksin. Risk çok yüksek ve afedersiniz iti kopuk sayısı çok arttı.
Trafik polisleri de sadece kurallara uyanlara takıyor. Yani emniyete giren araç arkasından devam eden motorlu polis (ya kardeşim sen nereye gidiyorsun) bile demiyor.
Ne diyeyim ben artık!

Allah vefat eden kardeşimizin cemaatini bol etsin... Ailesine de allahtan bol bol sabır diliyorum.
Önceliklen herönüne gelen şu sürücü kurslarının ehliyet vermesini ve aklına estiğince ceza kesen trafik memurlarını kınıyorum. Çünki bu durumun emektarları olarak düşünüyorum, onları.
Bu tür vakkalarda soğuk kanlı olmaya davet ediyorum bütün motor cemaatini. Paniğe gerek yok. Ama ne kadar da soğuk kanlı olsakta bu hıyarlar gibileri bizleri ezmek için hiç bi şey düşünmezler, sonuçta onlar açısından küçük görünüz, yol bizim bile olsa bizden yol isterler. Vermezsekte malum durumla karşı karşıya kalmamak işten bile değil. Son söz: Lütfen araba kullanmayı bilmiyorsanız kullanmayınız :jocolor: Sonuçta biz motorculara zarar veriyorsunuz :salut:

08:35 İzmir Konak'ta meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü

Karabağlar semti Yeşillik Caddesi, Modeko İş Merkezi önündeki kırmızı ışıkta bekleyen Mahmut Baran'ın (57) kullandığı 35 K 02288 plakalı kamyonete, 34 KE 607 plakalı motosiklet arkadan çarptı

Kaza sonucu, motosiklette bulunan Ferdi Gür (26) ve Mehmet Kayaalp (32) ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis görevlileri, kaza yapan motosiklette bulunan Gür ve Kayaalp'in öldüğünü belirlediler. Kamyonet şoförü Mahmut Baran, ''Kırmızı ışıkta bekliyordum, aracımın arkasından büyük gürültü duydum. Daha sonra, üzerinde kimse bulunmayan motosiklet, kamyonetimin önünden geçti. Aşağıya inip baktığımda korkunç manzarayla karşılaştım'' dedi.

Arkadaşlar ne olur biraz dikkat..........içimizi acıtıyor bu haberler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar