Acemiye Öneriler.

Öncelikle Herkeze Selamlar.Motor Hobisi 9-10 Yaşımdan beri vardı.Ama ozamanlar küçük olduğum için hiç bişi yapamıyordum.Yaş 17 olunca sözümde evde geçmeye başlıyınca motorlu scooter moped gibi bişi almaya karar verdim.
İlk motorum olacağı için abartı bişiye gerek yok sanırım.
50cc gibi bişi düşünüyorum.50-60 km hız yapması benim için yeterli.Mahallede zevk için sürücem.Önerilerinizi Bekliyorum.:p
Bütçem:300-500 TL.
Herkeze Teşekkürler.
Not:Yeniyim Konuyu Yanlış Yere Açtıysam Özür Dilerim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:41 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:37 PM ----------

Yazmayı Unutmuşum birde Hafif Olması benim için Önemli Hergün 2 kat çıkartım balkona koyucam.Apartmanın Garajı yok.

mondi nin yada asya motorun 50 cc lik motorları var onların 2. elini bulsan ya işte ama 300-500 çok az gibi geldi

2. kata nasıl çıkarmayı düşünüyon mobylete dahi olsa zor bişey, 2 günde motosiklet hevesinden de soğursun ona göre :p

Ben büyük bi motor aramıyorumki :D moped gibi bişiler arıyorum.Pocket bike bile olur :p

Ben kardeşimin bisikletini 1 kat çıkartmaya üşeniyorum haftada bir... Sen ne alcan ki hergün eve çıkarcaksın.. Yani zor olur senin açından. Fiyat konusunda bir bilgim yok yardımcı olamıycam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar