Acemiye Ilk Adim

Oncelikle herkese Merhaba.
Araniza yeni katildim ve bu benim ilk mesajim. Danisma maksatli bir soru soracagim.

Havalardan mi bilmem bu sicaklarda disarida gezinirken, daha once aklimin ucundan bile gecmeyen bir fikirle heyecanlandim. Motosiklet kullansam ya! fikri. Anlayacaginiz uzere ilk motorum ve ilk deneyimim olacak.
26 yasinda ve iricene biri olduum icin, sitede incelediklerimi de kaale alarak bir MAXI-SCOOTER edinmeyi uygun buldum.

Sorum su olacak: Temiz ikinci eli 3000ytl civarinda olabilecek bir baslangic motoru, bir maxi-scooter, ya da sizin onerebileceginiz bir baskasi?

Param cebimde, hevesim yerinde, ama akil hocam yok?! :)

Hoşgeldin Fena Adam veya Fen Adamı (hangisi?)...

3000 YTL'ye maxi scooter ikinci el bulabilirsin, ama bunun için bile bütçeni biraz daha yukarı çekmen gerek... Başlangıç için Yamaha YBR125 veya Honda CBF150 de düşünebilirsin. Çok eğlenceli ve sağlam motorlardır, her işini de çok uzun bir süre görürler, eksikleri yoktur.

Valla viteslimi istiyosun yoksa otomatık olsun rahat rahat kullanıymmı?

Cakalaz başlığı nasıl bulup çıkardın gözüm, ŞAŞIRDIM..! Adam gecenin bir yarısı yazıp kaçmış... Enteresan...

tekrar merhaba. Cvplar icin tesekkur. Valla 3000 ytl ikinci el scooter fikrim hala yerli yerinde duruyor. Ama maxi istedigimden artik o kadar emin degilim. Bu gun gezinirken bir RUNNER gormemle degisti bu fikrim :)

Peki genis lastikli bir scooter, veya altimda oyuncak gibi kalmayacak buyuklukte ama maxi kadar kaba (kotu manada diil yaf, atiklik acisindan :p) olmayan, yakisikli bir scooter var mi bildiginiz?

aramıza hoş geldin. bende daha yeniyim.motor alalı 2 ay oldu.
tercihin vitesli ise ybr 125 derim.bende var diye söylemiyorum.çok araştırdım çevrem bunu tavsiye etti.. şimdiden hayırlı olsun..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aramıza hoşgeldin arkadaşım :)

ehliyet varmı?korumalarda tabi?o fiyata SYM Joyride 200 alabilirsin

B var A2 yok, bi onceki sinavi kacirdim, yenisini beklerken Hondadan TEMEL EGITIM almayi, parkormanda ki Scooter deneme alanini degerlendirmeyi, ve kapimizin onunde gunlerdir yatan Runner 200 un kacirmayi dusunuyorum :)

Ehliyet 200 desek, malzemeler 500, egitim de 250 desek en iyi ihtimalle +1000 eklemem gerek sanirim. elimdeki paraya.

Hala onerileri bekliyorum bu arada! Yok mu 3000 ytl ye ikinci eli olan, benim gibi iri birinin altinda kucuk kalmayacak bi scooter?!

Peki bi soru daha, diyelim ki yolda 2000 ytl daha buldum. Ana para oldu 5000. (iste bole bi hayal dunyasi benimki de)

Gilera Runner VXR 200
Yamaha Xmax 250
SYM GTS 250

eh derdimi anlamissinizdir. Bu sayfalarda binlerce kez sorulan soruyu bi den ben sorayim dedim :) Hangisi?

Bi de bu motorlar kadar guzel ama ikinci eli 3000 ytl olan...yaf...nereden bulayim ki ben extradan bi 2000 daha yok ki...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar