acemiye fikir

Ihtarkadaslar ben pazarlama isi ile ilgilenen 40 yasina basmis ticari darbeler yemis ve teselliyi motor surmekte bulmus 1,85 boyunda 115 kilo agirliginda olmama ragmen 1 sene 125 lik kucuk bir scooter kullandiktan sonra suan ybr surmekteyim. Sizlerden ricsm biraz ehli keyf olan zatima endro motor mu alsam chopet tarzina mi yonelsem fikir vermenizdir. Saygilarimla iyi aksamlar dilerim

Ihtarkadaslar ben pazarlama isi ile ilgilenen 40 yasina basmis ticari darbeler yemis ve teselliyi motor surmekte bulmus 1,85 boyunda 115 kilo agirliginda olmama ragmen 1 sene 125 lik kucuk bir scooter kullandiktan sonra suan ybr surmekteyim. Sizlerden ricsm biraz ehli keyf olan zatima endro motor mu alsam chopet tarzina mi yonelsem fikir vermenizdir. Saygilarimla iyi aksamlar dilerim
Sorunuzun cevabı, sorunuzda saklı.

Ve motor türlerinin doğru yazılışları; "TOURING-ENDURO-SCOOTER-RACING-CHOPPER/CRUISER-CROSS" Şeklindedir. Hayırlı olsun şimdiden.

Hocam iyi akşamlar öncelikle. Yaşınızla orantılı olarak düşünülünce siz artık tehlike oluşturacak hareketler yapmayacak olgunluğa gelmiş birisinizdir ki bi lakis konuşma tarzınıza bakıldığında da bu gayet ortada :) Enduro motorlar için biraz erken gibi duruyor olsa da kullanıcıdan kullanıcıya göre değişir fakat YBR 125'ten sonra birden o serilikte bir motora bindiğiniz zaman baya bir ürkütebilir sizi alışmanız zaman alabilir ve bu serilik de sizi biraz yorabilir hele ki şehir içinde daha bir sıkıntı olabilir çünkü geniş bir motosiklet olduğu için aralara girmek sıkıntı olabilir. Fakat bir chopper ile çok daha rahat sürüşler yapabilir istediğiniz yere çok rahat ve ekonomik şekilde gidebilirsiniz. Hyosung GV-250 araştırmanızı tavsiye ederim. Tarzınıza biraz hitap ediyorsa eğer çok keyifli yolculuklar yapmanızı sağlayabilir :) Tekeriniz düz bassın...

2 yildir kullaniyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:17 ----------

Cevabiniz icin tesekkurler dokunmatik ekrandan yazarken kocaman parmaklarimla anca bukadar basarabiliyorum sikinti yssatti isem kusuruma bakmayiniz lutfen

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:21 ----------

Cok tesekkurler yazdiklarinizi ehemmiyet ile dikate alacagim herdaim zevk ile yolda surmenizi dilerim kazasiz belasiz ins.

Meraba abilerim , 18 yaşındayım 1.72 boyunda 55 kiloyum 125 lik motorları rahatça sürebiliyorum şimdi 250 lik motor almak istiyorum güzel görünümlü çok kararsızım yamaha yzf125 de düşünüyorum , kawasaki ninjada , sizce napmalıyım bilmiyorum ?

Motosikleti
Hero X Pulse 200
cruiser-chopper yakışır size :) önerim gv 250

Meraba abilerim , 18 yaşındayım 1.72 boyunda 55 kiloyum 125 lik motorları rahatça sürebiliyorum şimdi 250 lik motor almak istiyorum güzel görünümlü çok kararsızım yamaha yzf125 de düşünüyorum , kawasaki ninjada , sizce napmalıyım bilmiyorum ?

YZF R-125'i kafanızdan atmanızı öneririm sizin boyunuzda biri için pek rahat olmayacağını garanti edebilirim zira ben 1.75 boyundayım biraz da kalıplı sayılabilecek biriyim ben bile bindiğim zaman oldukça rahatsızlık çekmiştim. Kawasaki ninjaya gelince ; ninja çok güzel bir motor fakat 250cc için kendinizi hazır hissediyor musunuz ? Daha önce en azından scooter ile trafik tecrübeniz var mı ? Bu trafik tecrübesi en az 2.000 km ise sıkıntı yok 250 cc'ye zamanla alışırsınız. Fakat hiç tecrübeniz yoksa gidip bir CBR 125R alıp koruma takozları taktırıp kullanmanızı tavsiye ederim. Ben de CBR 125R kullanıcısıyım ve motordan gayet memnunum. Gayet doyurucu bir motosiklet her anlamda. Tekeriniz düz bassın.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:47 ----------

2 yildir kullaniyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:17 ----------

Cevabiniz icin tesekkurler dokunmatik ekrandan yazarken kocaman parmaklarimla anca bukadar basarabiliyorum sikinti yssatti isem kusuruma bakmayiniz lutfen

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:21 ----------

Cok tesekkurler yazdiklarinizi ehemmiyet ile dikate alacagim herdaim zevk ile yolda surmenizi dilerim kazasiz belasiz ins.

Estağfurullah :) burası bir forum ve burada herkes deneyimlerini en doğru biçimde başkalarına aktarabilmek için burada :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar