Aceminin günlüğü

Sokak aralarında yavaş gidiniz heran bir çocuk fırlayabilir, benim gibi çarpmak zorunda kalmazsınız.

Minibüslerin ne sağından ne solundan geçmeyin mümkünse bir süre arkasında gidin yoksa sıkıştırmaya başlıyor,işin sonu kavgayla bitiyor..

Disk kilidi ile hareket ettim ama asla bu kadar ısrarcı olmadım. :)

Yan ayaklığı kapamadan motoru çalıştırmaya çalışma.. Yoksa benim gibi yarım saat niye çalışmıyo lan bu? Dersin.. (Çoğu motorda vardır..)

start-stop düğmesini stopda unutma(yada dingil bi arkadaşımızın stop'a alması) sebebi ile,1 saat noldu lan bu motora diye çeşitli işkence çeşitleri ile çalıştırmaya uğraşmak:)

start-stop düğmesini stopda unutma(yada dingil bi arkadaşımızın stop'a alması) sebebi ile,1 saat noldu lan bu motora diye çeşitli işkence çeşitleri ile çalıştırmaya uğraşmak:)

Üstelik bende ters bağlamışlar! O yüzden kısa bir tecrübe yaşadık. Açık görünüyor ama motor çalışmıyor. Akü bitti bitecek. Motoru tablaya alamıyorum. Ayak marşı ile hiç deneyimim yok :)

Üstelik bende ters bağlamışlar! O yüzden kısa bir tecrübe yaşadık. Açık görünüyor ama motor çalışmıyor. Akü bitti bitecek. Motoru tablaya alamıyorum. Ayak marşı ile hiç deneyimim yok :)[/QUOT

ahaha:queen: ben motoru ilk aldığımda yolda giderken kurcalıyordum stop etti ışıklarda vitesteykende çalışmıyormuş uğraşmıştım 2-3 dk noldu la buna diye meğer oynarken stop'a almışım ışıklarda duruncada doğal olarak stop etmiş.

alışamadım bir türlü şu debriyaja. evden iş 2 km mutlaka 1 defa stop ettiriyorum..

Abi sen otur bir kitap yaz, gerçekten konunu Aboneliklerime ekledim ve büyük bir keyif ile yazılarını takip ediyorum :D Harikasın, bu arada paylaştığın her günlük bana yol pusulası oluyor bilgin olsun :) Teşekkür ediyorum bu yüzden.

dmRhn Aman efendim nerede bende o kabiliyet? Şuradan bir kaç dost çıkarabilirsek ne mutlu bana :D

dmRhn Aman efendim nerede bende o kabiliyet? Şuradan bir kaç dost çıkarabilirsek ne mutlu bana :D
Dost mu dedin " BURADAAAA " :)

Scooter 'ın sağlam olsun,
lastiklerin yere düz bassın,
gözün yoldan şaşmasın,
gönlün bizden başkasına kaymasın :)

Bu da kardeşinden sana bir klavyeden dökülen mısralarıdır :) Resimde benden büyük gözüküyorsun da :pl:

Ooo abimsin,
Başımın tacısın,
Birde Kadıköydensin,
Tamamdır sen bizdensin :)

Ustaaaaa biri beni beni durdurrrsuunnnn, bu gün fenayım ben :D

Baksana gönülden dökülenleri,
Ellerimden yazılanları,
Durduramıyorum,
MT 'ye olan duygularımı :D

OOoyyttt bak yine aktı gitti mısralar :D

Kaptanın seyir defteri, motosikletle 4. hafta, gün:08/04/2014, saat:18:00 sıraları

Motosikleti çalıştırmadan az ileriye almak için direkyon kilidini anahtarla açtım. Mondiallerde direksiyon kilidi gidonun alt tarafında, bilenler bilir. daha sonra direksiyon kilidini anahtarla açtım ve anahtarı almadan hareket ettirdim. gidon nasıl olduysa anahtarı yamulttu ve sağa döndü. Anahtarı çıkartamadım. sola döndürmeye çalıştım, ama anahtara çarptığı için izin vermedi. yaklaşık yarım saat kadar uğraştım. sonra babam geldi. bir 15 dakika da o uğraştı. Anahtarı biraz yamultarak çıkarmayı başardı. Daha sonra motoru yıkadım.

dmRhn ;) Bu kadıköy işini biraz kurcalayalım :D

linkinpark20 geçmiş olsun yaa :/

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar