- Konu Yazar
Herkese selam
30 yillik kayak 20 yillik prof bisiklet tecrubem var
Motora yeni basladim
Motor 2016 km pulsar 200ns
Aldigim gibi 110-140 michelin pilot street lastik aldim
Tur cami ve cantada aldim
Bot eldiven kask mont pantolon iyi kalitede donanim var onlarsiz cikmiyorum
Motorla 300 km yaptim
Ancak motora bindigim andan beri sanki bu motor cok guvensizmis duramiyacakmisim dusucekmisim gibi oluyorum
Misal mudanya rampasini inerken 8 mm kalinligindaki 7 kg yaris bisikletiyle 70-80 km hizlara cikiyorum son derece rahatim guvenliyim
Ama motorla genelde 60-70 le gidiyorum bos yolda ama heran sanki dusecekmisim gibi oluyorum
Ders aldigim hocamda dahil olmak uzere dedikleri benim aslinda cok acemi olmadigim icin (viraj ve uzun yol tecrubesinden bahsetmiyorlar surusten bahsediyorlar) yanlis motor sectigimi biraz daha agir absli ve kalipli bir motor almis olsaydim cok daha guven hissedecigimi soylemekteler mesela nc750x gibi
Boy 181 kilo 80 atletik fit yapida sayilirim
Siz ne diyorsunuz
Bu hissiyatin sebebi acemilikmi yoksa harbiden biraz denge ve surus anlaminda iyiyim ve pulsar bana hafif ve uydurukmu geliyor?
Satmayi bile dusunmeye basladim
30 yillik kayak 20 yillik prof bisiklet tecrubem var
Motora yeni basladim
Motor 2016 km pulsar 200ns
Aldigim gibi 110-140 michelin pilot street lastik aldim
Tur cami ve cantada aldim
Bot eldiven kask mont pantolon iyi kalitede donanim var onlarsiz cikmiyorum
Motorla 300 km yaptim
Ancak motora bindigim andan beri sanki bu motor cok guvensizmis duramiyacakmisim dusucekmisim gibi oluyorum
Misal mudanya rampasini inerken 8 mm kalinligindaki 7 kg yaris bisikletiyle 70-80 km hizlara cikiyorum son derece rahatim guvenliyim
Ama motorla genelde 60-70 le gidiyorum bos yolda ama heran sanki dusecekmisim gibi oluyorum
Ders aldigim hocamda dahil olmak uzere dedikleri benim aslinda cok acemi olmadigim icin (viraj ve uzun yol tecrubesinden bahsetmiyorlar surusten bahsediyorlar) yanlis motor sectigimi biraz daha agir absli ve kalipli bir motor almis olsaydim cok daha guven hissedecigimi soylemekteler mesela nc750x gibi
Boy 181 kilo 80 atletik fit yapida sayilirim
Siz ne diyorsunuz
Bu hissiyatin sebebi acemilikmi yoksa harbiden biraz denge ve surus anlaminda iyiyim ve pulsar bana hafif ve uydurukmu geliyor?
Satmayi bile dusunmeye basladim