Acemiden Selamlar

Herkese merhaba. Ben Burak. Yaş 36. İstanbul Bostancı’da ikamet ediyorum. Aslen inşaat mühendisiyim. Şu anda Türk Havayolları’nda kaptan olarak görev yapıyorum.

Suzuki Gsx 250R ile başladık bakalım.

Ehliyetim yok. Önümüzdeki aya kayıt oldum. 27-28 Temmuz’da Honda 1. Kur eğitimine başlayacağım.

Şimdilik kaçak göçek Bostancı-Cadde arası gidip geliyorum.

Motosikleti
Yok
Hocam selamlar, ben de Kucukyali'dayim, Caddebostan civarina cok geliyorum haliyle :) Cadde uzerinde polis ekiplerinin cevirmeleri olur , birinin pahali aracina carparsiniz o carpar, basiniz belaya girmesin. Tavsiyem ehliyetsiz cikmayin trafige, biraz daha sabredin.

Keyifli ve guvenli surusler.

Yer uçağı havada gidene benzemez aman ha.. :-D
Ehliyetsizlikle ilgili sana tavsiyede bulunacak değiliz. Eminim ki herşeyi biliyorsundur zaten.
Hoşgeldin bu arada. Kazasız belasız inşallah.

Hocam selamlar, ben de Kucukyali'dayim, Caddebostan civarina cok geliyorum haliyle :) Cadde uzerinde polis ekiplerinin cevirmeleri olur , birinin pahali aracina carparsiniz o carpar, basiniz belaya girmesin. Tavsiyem ehliyetsiz cikmayin trafige, biraz daha sabredin.

Keyifli ve guvenli surusler.

Selamlar. Uyarı için çok teşekkürler. Doğma büyüme buralı olduğum için ara sokakları iyi biliyorum :) Ama riskin farkındayım tabi. Düşük sürat, ceylan gibi gidiyorum :)

Merhaba, hoşgeldiniz.

Hoşgörsük. Teşekkürler.

Yer uçağı havada gidene benzemez aman ha.. :-D
Ehliyetsizlikle ilgili sana tavsiyede bulunacak değiliz. Eminim ki herşeyi biliyorsundur zaten.
Hoşgeldin bu arada. Kazasız belasız inşallah.

Açıkcası uçaktan daha zor ve tehlikeli :) Bunu fark ettim.

Hogördük. Teşekkürler.

Hoş geldin. Ehliyetsiz çıkmanı önermem. Yakalanırsan üzülmem ona göre :)

Hoşgördük.

Ben de biraz çekindim artık. Herke çıkma diye diye. Sürücü kursundan bi yazı aldım şu tarihte sınava girecektir, eğitimi tamamladı diye belki bi işe yara diye. Evden uzaklaşmıyorum zaten. Çalışıyorum falan derim diye düşündüm :/

nyk

hayırlı olsun, ehliyetsiz olarak trafiğe çıkıp riske girmeyin. Kapalı alanlarda sürüp pratik yapın ehliyetinizi alana kadar.

Bu arada naçizane tavsiyem şirket ismi belirtmeniz sıkıntı doğurabileceğinden silmeniz yönünde.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Yanlış anlamayın, bilmediğim için soruyorum; inşaat mühendisliği okuyup nasıl kaptan oldunuz?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben pilot olsam hayatta motora binmezdim.dusup bi yerini kir,is yapamaz hale gel sonra guzelim paraciklardan ol.

Zaten pilot olmak icin bir ton para bayilmis olmalisin,ciddi diyorum hic gerek yok..

hayırlı olsun, ehliyetsiz olarak trafiğe çıkıp riske girmeyin. Kapalı alanlarda sürüp pratik yapın ehliyetinizi alana kadar.

Bu arada naçizane tavsiyem şirket ismi belirtmeniz sıkıntı doğurabileceğinden silmeniz yönünde.

Artık çıkmıyorum :) Ehliyete ve Honda egitimine kadar ara verdim.

Ben pilot olsam hayatta motora binmezdim.dusup bi yerini kir,is yapamaz hale gel sonra guzelim paraciklardan ol.

Zaten pilot olmak icin bir ton para bayilmis olmalisin,ciddi diyorum hic gerek yok..

Bunu söyleyen çok var. Haklısın. Aslında şu Honda eğitimden sonra karar vereceğim.

Ek olarak thy ne zaman gemi seferlerine başladı?

Kaptandan kastım uçak şoförü hocam.

Yanlış anlamayın, bilmediğim için soruyorum; inşaat mühendisliği okuyup nasıl kaptan oldunuz?

Estf. THY sıanvla alım yapıyor. O sınavlara girmiştim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar