"acemi" yazısı ,,

gerçekten acemi olmam bi tarafa , bugün trafiğe çıkmadan önce evde yazıcıdan fosforlu büyük harflerle "acemi" yazısını çıktı aldım ,,,
1 tane selenin arkasına ,1 tane de kaskın arkasına yapıştırdım :) ,,kasktaki düşmüş rüzgardan ,ama seledeki yetti,ne korna çalan , ne sıkıştıran ne de rahatsız eden oldu,arkadan gelen fazla yanaşmadı,yanımdan geçen uzaktan geçti :)) usta olsam da,kalıcı yapışkan harflerle yapmayı düşünüyorum ,,varsın acemi desinler, ben rahat edeyim de,,,,,kendiyle barışık ,canı kıymetli olanlara önerilir :))

Bu fikir bi kaç gün içinde nelere dönüşecek çok merak ediyorum :)

A4 kağıdın'dan gelişip fosforlu yelek oldu bile :)

"Daha medeni ülkelerde" ehliyet almak için belli süre stajyerlik gerektiği için araçların plakasının altında learner anlamına gelen "L" tabelası görebilirsiniz. Bunlar ehliyet için gerekli deneyimi kazanmaya çalışan acemi sürücülerdir. Kimse yavaş gidiyor diye korna çalmaz ve hata yapabilirler düşüncesiyle daha dikkatli davranırlar.

O acemi yazısına sakın güvenme. Sana öyle gelmiş. Kimse rahatsız etmedi diyorsun. Ama işler öyle yürümüyor. Bizde acemiyle oynamayı çok severler. Bu konudaki gerçekleri biraz öğrenmek için sürücü kursu eğitmenleriyle görüşmeni tavsiye ederim. Bakalım neler dinleyeceksin?

Not: Bu "acemi" ismi her türlü problem. Bu forumdaki en eski acemi niki taşıyan üyeyim. Sonradan her çeşidi çıktı. Keşke telif haklarını alsaydım zamanında. Şimdi de aceminin keli de çıktı. Acemi kardeşliğine hoş geldin :)

Acemi yazısı yerıne 4lü flasorlerı yakıp seyir etsen daha mantıklı olabılırdı.
Bizim insanlarımız yol hız tabelalarını dahi okumuyorken kasktaki monttaki acemi yazısına bakacaklarını pek sanmıyorum.Diyelimki baktı acemıysen anayolda ne işin var diye birileri de çatabilir sinir bozabılır :)
Flasorlerı yanan araclara fazla yaklasılmaz korna calınmaz cunku gozler dogal olarak ondeki aracın stop lambalarındadır.Bu yuzden flasorler daha cok dıkkat ceker.

anlayanların gözü yaşlı :)

Shoshinsha mark

Soshinoya_New_Driver_Badge_c3c23_250x250.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar