Konu şubat ayında açılmış ama ben yeni okudum, başlarda bazı arkadaşlar regal e çamur atmışlar ama kendi bindikleri motorların servislerde çektikleri,parça ile ilgili yaşadıklarını unutmasınlar, şimdi burada polemik yaratmak istemiyorum ama, ben motorumu alalı 4 ay oldu şu an 6500Km deyim, neredeyse gitmediğim yer kalmadı, hiç durmadan nanstop ,sadece benzin için durdum, İzmire gittim, Ankaraya gittim,Bursaya gittim,Çanakkaleye gittim, önümüzdeki günlerde de Gaziantep e gideceğim, hiç sorun yaşamadım.
Uzun yol için bence motor hiç önemli değil, 125CC le de dünyayı dolaşan var, önemli olan uzun yol tekniğini bilmek, bu konuda çok uzun, ben size detaylara inmeden bazı bilgiler vereyim,
- Kesinlikle tam koruma şart, ufacık bir taş mermi gibi gelebilir,
- Yağmurluk alınacak,
- Vizörü silmek için vizör temizleyici alınacak
- Motoru kullanırken bir müddet sonra farkında olmadan kapasitesi dışında zorlamaya başlıyorsun, bunu kesinlikle kontrol altında tutacaksın.
- Yüksek kasalı araçların arkasında oluşturduğu rüzgar girdabına dikkat edeceksin,
- Motorunda mutlaka ön cam olacak, bunun küçüğü büyüğü farketmez,
- Yanına tamir için bütün takımları alacaksın, Ayrıca lastik tamir takımını veya tüp içinde satılan tamir spreyi alacaksın.:cat: