Acemi üye

Selamlar

Ben Hasan. 39 yaşındayım. Kadıköy'de oturuyorum ve kalite yönetimi konusunda çalışıyorum. Geçen pazar günü ilk motosiklet dersimi aldım. Ehliyeti alır almaz ikinci el bir CBR125 alıp sağdan sağdan takılmayı düşünüyorum.
Bu arada salı pazarı civarında ders veren var mı?

Teşekkürler. :cat:

Hoşbulduk :mrgreen: kaza yapmamak için ders alayım diyorum şimdiden ama pek niyetli olan görünmüyor? Bir de ucuz olsun ders ücreti :)

hoş geldin aramıza ama sana tavsiye sağdan sağdan uzakdur seçtiğin motor son derece güzel ama sağ taraf tehlikeli...

@rebel_punto Allahına kurban! Urfada olmasaydın iyiydi :)
@ectuna Ben bu pazar günü motor kullanmak istiyorum. O kurslar çok faydalıdır eminim ama pek de ucuz değil :/

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:36 ----------

Tabi sağdan sağdan tedbirli ve yavaş manasında kullandım aslında :)

@rebel_punto Allahına kurban! Urfada olmasaydın iyiydi :)
@ectuna Ben bu pazar günü motor kullanmak istiyorum. O kurslar çok faydalıdır eminim ama pek de ucuz değil :/

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:36 ----------

Tabi sağdan sağdan tedbirli ve yavaş manasında kullandım aslında :)

Gis akademi nin kurs fiyatı 300TL. motomaxdan 1000TL lik malzeme alana bedava.
kask ve diğer korumalar iççin ne kadar bütçe ayırdın?
Bu konuyu değerlendirmeni tavsiye ederim.

@ectuna henüz o konuya gelmedim ama ekipman konusunda cimrilik yapma yada kullanmama gibi bir şey düşünmüyorum. Maceraperest olmaya niyetim yok ama şu an hafta sonu tekrar motor kullanmak istiyorum. Haftasonu ders veren, motorunu veren var mı? :)))

@EKONOMİ seni takdir ettim ama nerede yaşadığını merak ediyorum?

adana
direkt anayola ciktim zaten :)
birkac yuz metreden sonra

epey bisiklet
surmuslugum var

motor bagirmaya baslayinca vites atacaksin hepsi o

EKONOMİ kardeşim sen Adanalısın Allahın adamısın :) Valla ben beceremem! Cesaretini takdir ettim.

Hoşgeldiniz diyorum öncelikle :) yalnız siz geleli baya bir olmuş suçlu hissettim kendimi : D

Geçte olsa,hoşgeldin abi.Müşteriye bakıyoduk,seni farketmemişiz..:)

İzmir İl Temsilcisi
Merhabalar hosgeldiniz yeni motorunuzda hayirlisi olsun.

Forum üyelerinin ilgisini hemen altinizda bulunan bir bayan uye daha ile karsilastirabilir siniz :) :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar