Acemi Şöfer

Merhabalar 17 Yaşında lise son öğrencisiyim adım Özgür istanbulda oturuyorum bu siteyi bayağıdır takip ediyorum çok güzel çok sıcak bir ortam en sonunda dedim bende üye olayım da katılayım şu muhabbete =)

Daha önce hiç motor sürmedim arkadaşımın 2 hafta önce verdiği gazdan sonra motor almaya karar verdim ve ilk motorum CBR125 olsun istiyorum fakat hiçbir bilgim olmadığından biraz da size danışaym dedim CBR125 konusu hakkında bilgi paylaşımında bazı sorular sordum inşallah bana da yardımcı olursunuz teşekkürler :)

Bende hiç sürmedim ama forumda yaptığım araştırmalara göre yamaha ybr 125 ,honda cbr 125 başlangıç için iyi motorlardır...

Son düzenleme:
ya cbr 125 başlığını okudum da ne yalan söyleyeyim birşey anlamadım yabancı olduğum çok terim var ve motor almayı planlıyorum amma velakin kazık yeme oranım çok yüksek =D

Alacağınız motoru sitemizde abilerimize sorarsanız,onların önerileri doğrultusunda alın derim.Onların vereceği cevaplar hepimiz için yaralı olmuştur bu zamana kadar

öncelikle küçük motorla başlamanı,, aldığın motorla sürekli boş yollarda pratik yapmanı ve motorunu tanımanı ,,korumalarını kask,eldiven,dizlik,vs takmanı,,trafiğe çıkacaksan sakin olmanı heyecan yapmamanı,,kesinlikle ilk zamanlarda tam alışmadan artçı almamanı,,hızlı gitmeyip ani frenlerden kaçınmanı mümkün oldukça yavaş kullanmanı ,,önerir kazasız sürüşler dilerim :) sağlıklı kal

Fikir edinmen açısından,

Racing tarzı motora başlamak için en uygun motordur CBR125,

Ayrıca sağlamdır, "blackhawk" rumuzlu üye Çanakkale'den Van'a gitmiştir Honda CBR125r ile...

çok teşekkür ederim değerli önerileriniz için :))

eğitim almama gerek var mı acaba yoksa boş yolda belirli bir süre sonra öğrenebilirmiyim özel eğitim fiyatlarına baktımda ateş pahası 300 400 liradan başlıyor :s

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar