Acemi Ruh

tüm özgür ruhlara selam ben aranıza henüz sade bir mesajla katılıyorum,umarım ilerde alıcağım jinlun yada mondialle tamamiyle sizden birisi olucam bir motorcu. Beni bu konuda bilgi yağmuruna tutarsanız sevinirim arkadaşlar...

tibet, Aramiza hosgeldin ruhunda varsa boyle bir duygu seni kimse tutamaz ayrica rüzgarinla bir kac kisiye daha asilarsin.

Hemde Ankaradansin walla forumlarda. Cok nadir ankaralilara rastliyorum. Cogaldikca mutlu oluyorum. :rendeer:

umarım birgün yanyana durduruğumuz trafik ışıklarında, bakışlarımızı ,biribirimizin motorsikletlerini incelerken yakalarız dostum yol hep seninle olsun çok sağol görüşürüz :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hojgeldın arkadas.ısallah motoruna en kısa zamanda kavusursun..

Süper Moderatör (BBRR)
arkadaşım aramıza hoşgeldin :rendeer:
işallah motorunu en kısa sürede alırsın :bounce:

hoşgeldin tibet.bende motorumu pazartesi aldım ve plaka işlemlerinden dolayı henüz kavuşamadım.cumaya inşallah.
umarım sende bir an önce motoruna kavuşursun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoş geldin arkadaşım tüm motor merakı olan arkadaşlarımı allah en kısa zamanda istedikleri motorlara kavuşturur işallah herkese kazasız belasız kullanmalar dilerim :rendeer:

sağolun arkadaşlar karşılamanız için hepinize,tüm motor tutkunlarına hoşbulduk :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar