Acemi pilot :p

Motosikleti
Cbr 650F
selam gençler
aranıza bir genç pilot daha katıldı :D
henüz çok acemiyim ehliyet bile daha emniyette =)
bir defa repsol kiraladı arkadaş 1000lik onda azcık sürdüm
hayatımda bildiğim tüm gerçeklerin yalan olduğunu anladım :D

askere gidip gelimde alıcam bitane sanırım :)

bu arada ben samet =)
bakalım motorcu arkadaşlarımız olacak mı =)

adam 1000'lik kullanıyorum dememiş ki azcık sürdüm demiş :) .aramıza hoşgeldiniz...

biz daha gaz kolunu cekmedik max.350cc :) 180 km bu arkadaş azıcıkla bi uc bulduysa aglamak istiyorum :)

adaaaş hoşgeldin....ama anlamadığım hayatında ilk bindiğin ve ilk gaz verdiğin motor mu 1000 cc?? MAŞALLAH....ama dikkat et.seni bu forumda görmeye devam etmek isteriz:salut::....anladın sen onu:cat:
biraz yavaştan gel bakalım.hızlı giden atın seyrek düşen şeylerini cümle alem biliyor artık:queen::queen:

adaaaş hoşgeldin....ama anlamadığım hayatında ilk bindiğin ve ilk gaz verdiğin motor mu 1000 cc?? MAŞALLAH....ama dikkat et.seni bu forumda görmeye devam etmek isteriz:salut::....anladın sen onu:cat:
biraz yavaştan gel bakalım.hızlı giden atın seyrek düşen şeylerini cümle alem biliyor artık:queen::queen:

:queen::queen::queen:

hoşgeldin...

Benceke ilk olarak düşük cc motorlarda öğrenmeye calış 1000cc tecrübe olmadan çok tehlikeli sana mobilet yada scooter tarzi bir motor öneririm.

Motosikleti
Cbr 650F
teşekkür ederim arkadaşlar :)
ewet doğru duydunuz 1000lik ile başladım ve artık 600lük beni kesmez açıkçası söylim :)
neyse bağdat caddesinde sürdüm sonra bi ara e5te 180i gördüm :)
kendimden yana korkum yok yalnız etraftaki arabalar biraz tehlike
bağdat caddesinde ışıklarda kalkış inanılmaz oluyo ya :)
hayvan motor 1. viteste 140ı görüyo :)
ben 90da değiştirdimde kiralayan başka arkadaştı 2 kişi iken o deli gibi basıyo :)
neyse onu 19 mayısta kullanmıştım şimdi 19 temmuzda yıllık iznim var o gün kiralamayı düşünüyorum ama kendimi tutamayıp daha önce kiralayabilirimde tek başıma gezmek istemiyorum

şöyle bişi var ben küçüklüğümden beri çok sewerdim motoru ama bu kadar güzel olduğunu bilsem daha önce alırdım ehliyeti :) gerçi emniyette hala alamadım ya o da ayrı mesele :D

ağır ola kardeşim :) yeni başlıosan bari biraz yavaş sür gazlamak güzeldir ve kolaydır durmak zordur durmamak korkunçtur unutma

ALLAH seni hep aramızda olmayı ve forumda kalmayı nasip eder inşallah güzel kardeşim bu oyuncak değil 1000cc aman diyeyim...haklısın müthiş bir zevk ama ne olur zevkler kısa olmasın ömür boyu sürsün:cat:

valla ne diim sasirdim ben bile okadar motor kullanmıslıgım var ama hala altımda 150cc lik bisan var vede cok memnunum sehir ici sürüs icin ideal ve cok rahat hem cepimi yormuyorum hemde ileride daha yüksek model aldıgımda kendimis pismis hissetecegim agırdan alsan ii olur senin icin 1000 diosun yazık günah
kazasız sürüsler olsun hepinize

Motosikleti
Cbr 650F
walla o kadar abartmaya gerke yok diyorum :)
dengeden dolayı problemim yok
tek sorunum sıkışık trafikte ani frenler ve şerit dğeişimleri
125likte kullansam 250likte bence aynı
1000liğin tek farkı gaza bastığında hızlanmak ki gaza yüklendiğimde tamamen etrafımın boş olması gerekiyo
180i gördüm ama 1 tane araba yoktu etrafımda zaten 100le giderken 5 saniye sürmedi :D
hemen geri yavaşladım korktum :)
öyle hayvan gibi gitmiyorum yani :)

sürücü kursunda kanuni breton 125lik yetmiyodu :)
küçük motor bence tehlikeli motor güçlü olacak ki güven versin sakin sakin gidiyorum walla :)

merhabalar
yeni üyeyim, henüz bi motorum yok ama olacak yakında inşallah
chopper düşünüyorum bugün başvuracağım ehliyet için

bencede sen önce git askere orda belki f16 kullanırsın geldikten sora belki 1000lik yerine
f16 alırsın hem dahada hızlı olursun :)

valla falza hız yolu değil ömrü kısaltır sözünü hatırlatıroyum arkadaşımz bu arada aramıza hoş geldin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar