Acemi çaylak

S.a herkese merhabalar dilerim aranıza yeni katıldım. İlk forum deneyımım kusurum olursa affola. Biraz çabuk oldu ama tavsiyelerinizi beklemek üzere bir kaç sorum olacak. Daha öncesınde 100luk motosıklet kullanıyordum sımdı ehlıyetımıde aldım ve 250cc chopper tıpı bır motor almak ıstıyorum 2.500 3.500 cıvarı butcem var önerılerınız nelerdır şimdiden teşekkür ederim.

Ve aleyküm selam aramıza hoşgeldin kardeşim :rendeer: 2500 - 3500 civarı bir bütçe ile ikinci el düşünüyorsun sanırım ? Bütçeni biraz daha arttırabilirsen güzel öneriler alabilirsin.

Evet ikinci el düşünüyorum Oğuzhan hocam ben öğrenciyim cebimi yakmayacak uygun bütçeli bi chopper dusunuyorum su an araştırmalarıma göre bır kaç marka bulabıldım sizin öneriniz hang,si olur ? Skyho-250, Kanuni-Caracal200 ,Tiger veya Seyhan 250 birde mondial mct250 şimdiden teşekkürler.

Bu arada konudada belirttiğim üzere acemiliğime verin :) Ben istanbulda yaşıyorum aslen Bingöllüyüm ama şu anda Erzincanda Beden eğitimi öğretmenliği okuyorum yaşım 24. Daha öncesine kadar 100 lük motor kullanıyordum şimdi 250cc bir chopper tipi motosikletle yoluma devam etmek istiyorum burdada hem kendimi geliştirmek hem yardım alabilmek olabılırse yardımcı olabılmek ve bır çevre edinmek için üye oldum umarım başarılı olurum herkesi sevgi saygıyla selamlıyorum.

Estağfirullah acemilikten hepimiz geçtik. Kısa sürede foruma ayak uydurursun :)

Bence bir süre daha para biriktir ve daha sonra daha iyi bir bütçeyle motosiklet bakın. Zira şu anda zaten öğrenciysen, hemde Erzincan'da (malum motosiklet için Türkiye'nin en uygun şehri sayılmaz) o karda soğukta kısıtlı bir sürede binebileceksin demektir. Kısıtlı bir zaman aralığında binebileceğin bir motosiklete para varmaya değmez. Yinede sen bilirsin

Bence bir süre daha para biriktir ve daha sonra daha iyi bir bütçeyle motosiklet bakın. Zira şu anda zaten öğrenciysen, hemde Erzincan'da (malum motosiklet için Türkiye'nin en uygun şehri sayılmaz) o karda soğukta kısıtlı bir sürede binebileceksin demektir. Kısıtlı bir zaman aralığında binebileceğin bir motosiklete para varmaya değmez. Yinede sen bilirsin

Pekı hocam bende ıstedıgım tarz bır motosıklet bulana kadar sabırla bekleyecegım teşekkurler dusuncelerınız ıcın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar