- Konu Yazar
Herkese selamlar forumda yeniyim konuya uygun en iyi yer burasıdır herhalde. Diğer başlıklarda almak istenilen model belli ama benim belli değil bu yüzden burda yazıyorum.Benim almak istediğim motordaki beklentilerimi söyleyeyim daha sonrasındada sizlerden tecrübelerinizden faydalanayım
. Öncelikle motorlar hakkında sadece arkadaşlardan alıp kullanmak dışında hiçbir bilgim yok bunu belirteyim. Motor almak istememin sebebi ise işe arabayla gidiyorum biraz fazladan yakıyor şu an için arabayı değiştirmek söz konusu değil geçen gün yine bir arakadaşımı gördüm motorla geziyordu biraz konuştuk konu motora geldi yakıt açısından baya tasarruflu olduğunu söyleyince ben şu an için kendime bir motor almaya karar verdim. Öncelikle motoru işe gidip gelmede kullanacağım. şimdi sizlere almak istediğim motorda beklentilerimi yazayım.
1. İyi havalarda işe gidip gelme, yazın denize falan giderken kullanacağım.
2. Yakıt tüketimi düşük olması
3. Fazla güçlü bişey istemiyorum. Ana yola çıkınca 80-90 km yapabilsin bana yeter.
4. Bizim evin yolunda çok dik bir rampa var oradan beni sorunsuzca çıkarsın. :cherry:
5. Kask veya küçük şeyleri koyabileceğim bir bölmesi olsun kilitli
6. Mümkünse alarmı olsun güvenlik için olmasada olabalir.
yazdığım gibi fazla bir beklentim yok beni getirip götürsün bide bizim rampadan sorunsuz çıksın bana yeter. Arabaya benzin dayanmıyor işe gidip gelmek bana bayağı masraflı oluyor bu yüzden işimi görebilecek bir motor istiyorum. Fiyat olarak 600 civarı bir üç beş oynayabilir bir rakam var kafamda sizlerden önerilerinizi bekliyorum.
1. İyi havalarda işe gidip gelme, yazın denize falan giderken kullanacağım.
2. Yakıt tüketimi düşük olması
3. Fazla güçlü bişey istemiyorum. Ana yola çıkınca 80-90 km yapabilsin bana yeter.
4. Bizim evin yolunda çok dik bir rampa var oradan beni sorunsuzca çıkarsın. :cherry:
5. Kask veya küçük şeyleri koyabileceğim bir bölmesi olsun kilitli
6. Mümkünse alarmı olsun güvenlik için olmasada olabalir.
yazdığım gibi fazla bir beklentim yok beni getirip götürsün bide bizim rampadan sorunsuz çıksın bana yeter. Arabaya benzin dayanmıyor işe gidip gelmek bana bayağı masraflı oluyor bu yüzden işimi görebilecek bir motor istiyorum. Fiyat olarak 600 civarı bir üç beş oynayabilir bir rakam var kafamda sizlerden önerilerinizi bekliyorum.