- Konu Yazar
evet arkadaşlar sorun şu olucak ben uzun zaman hep otamatik vitesli motolar kullandım mesela mobylette scooter gibi en son benim mobylette çalındı (6 ay önce) bizim tarla var ulaşımı biraz güç 14-15 km uzaklıkta taşlı yol anlayacağız otomatik vitesli motolara alışkınım ben mobylette çekmiyor 2.el kaliteli bi scooter bulmak zor ilçede yamaha cyrton vardı birinde anlaşamadık en son benim kayınbiraderde kanuni tigrina cup vardı onu aldım ama ilk yol deneyimim tam bir facia dönüşüyordu az kalsın(verilmiş sadakam varmış) viteslere alıştım fakat arka teker ayak frenine bi türlü alışamadım tersime geliyor hep ön frene yapışıyorum ama oda olduğu yerde kilitliyor biliyorsunuz scooter ve mobylette gibi motolarda arka fren direksiyonun solunda cup modelinde sol direksiyon kolu hoş acaba arka teker ayak frenini halatla sol kola alamazmıyım...benim şamatacı bi arkadaş var ona kanuni servini arattım o alınır dedi ama alaycıydı zaten ciddi konuştuğunu görmezsiniz ona güvenemedimde bide teknik konuları siz ustalar sorayım dedim bu mümkünmü çünkü ayak frenine alışamadım...en azından bi süre acemiği üzerimden atana kadar...
şunuda belirtmek istiyorum eger bugün bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim çünkü bu
böyle bişey mümkün değilse motoru kayınbiraderime geri verecem oda bugün motora bakmış kapora felan vermiş o alırsa benim kanuniyi satmak biraz zaman ister ...bugün son gün..
şunuda belirtmek istiyorum eger bugün bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim çünkü bu
böyle bişey mümkün değilse motoru kayınbiraderime geri verecem oda bugün motora bakmış kapora felan vermiş o alırsa benim kanuniyi satmak biraz zaman ister ...bugün son gün..
Son düzenleme: