acayip insan

arkadaşlar bu gün beykozda bayağı yamur yağdı,sokakta gezerken motorcunun biri dikkatimi çekti.kaskın üstüne poşet geçirmiş,durdurdum niye onu takıyosun dedim kaskım kirlenmesin diye takıyorum dedi,bende eeeeeeee motor kirleniyo dedim brandam yok dedi. valla çok şaşırdım,ne acayip insanlar var yaaaaaaaaaaa.:queen::queen::queen:

desene titiz insan ona büyük bir poşet verelim onuda motoruna geçirisin motor da kirlemez.:queen::queen::queen: yurdum insanı ne yapsın su pahalı.

muhakkak kaskı yeni almıştır da ondan ya lastıkleri yeni alsaymış ne yapacaktı acaba:mrgreen:

Yoldan geçeni durdurup, "Onu niye taktın?, Bunu niye giydin? Şunu niye şeyttin?" gibi sorular sormak daha acayip değil mi? :bounce:

ya ben çok insan gördüm öyle ilginç.adam laylonu almış birtane delik delip kafasından geçirmiş öyle gidiyor yağmurlu havada.aklıma gelmiyor foto çekmek.:p

arkadaşlar bu arkadaşı paşabahçe merkez ışıklarda gördüm dört yol ağızıdır orası yani mecburen duruyorsun,görüp,te paylaşmak değil böyle birşeyi paylaşmamak acayıp olur.duyurulurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

arkadaşlar bu arkadaşı paşabahçe merkez ışıklarda gördüm dört yol ağızıdır orası yani mecburen duruyorsun,görüp,te paylaşmak değil böyle birşeyi paylaşmamak acayıp olur.duyurulurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

Çok faydalı bir paylaşım olmuş. Teşekkürler. :bounce:
Her ilginçlik için böyle faydalı başlıklar açmak lazım. :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ne insanlar gördüm kafasında kask yok,
ne kasklar gördüm içinde insan yok :D :D :D :D

:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar