Abus ve site

Merhaba , O site diğer bütün yabancı sitelerden daha sağlam oradan sırt çantası aldım ordan biliyorum. Kargo 25 Euro , 1 haftada geldi özel paketle. Çok hızlılar

Kilİt hakkında pek bilgim yok ama Onguard kilit var onu bi araştır derim. Belgeseli bile çekilmiş

Kilİt hakkında pek bilgim yok ama Onguard kilit var onu bi araştır derim. Belgeseli bile çekilmiş

Biraz baktım ama fazla bilindik bi marka degil sanırım bu yüzdende pek bişey bulamadım hakkında alırsam bunu icim rahat olmaz herhalde yinede biraz daha bakayım tesekkürler

merhaba,

@kursaa nickli arkadas icin yaziyorum. konunun basinda 2. linkte belirtilen kilidi kullaniyorum. cok memnunum. maxi scooter sele altinda tasimaya (biraz agir cunku) uygun, gerektiginde / musait yerlerde sadece alarmli disk kilidi olarak kullanilabilen bir model. onguard videosunun oldugu youtube sayfasinda ayni kilidin ne kadar kolay kesildiginden de bahseden baska bir video var. :)

bu konuda abus lider durumda fakat pahali urunler... benim sansim kilidin hediye olmasi idi.

bu arada, hirsiza kilit dayanmaz... bunlari da acabiliyor/kesebiliyorlar fakat biraz daha ozel malzeme gerekiyor ve zaman aliyor. daha caydirici oldugunu dusunuyorum. saygilarimla

iyi forumlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar