ABUS Kilit Kombinasyonuyla Sokakta 250cc

git kasko yaptır bu kadar para vereceğine

Kasko muhtemel bundan pahalı, ama illa sokak direğine bağlamak istiyosan bi motoru evet kasko yaptırıp bağla. AEA nın motoru bahçesinden çaldılar jantı kırıp sen sokak direğine bağlıcam diyosun en azından ufak bahçe bodrum vs yok mu oraya koy değil mi? Veya daha bir sürü pratik yol bulabilirsin kendine sokak direğine bağlamak son fikrin olmalı bence

illa sokak direğine bağlamak istiyosan bi motoru evet kasko yaptırıp bağla.
Ben kasko motor sadece kapalı bir yerden çalındığı durumlarda hırsızlığı karşılıyor diye duymuştum.Eğer bu doğruysa kasko yaptırıp direğe bağlamak bir anlam ifade etmiyor.Kasko ordan çalındığında ödemeyecek.
Bu konuda net bilgisi olanlar açıklarsa sevinirim.

Motoplustan al en azından bi sorun yaşarsan yardımcı olurlar ben motosikletaksesuarlari.com dan aldım hiç ilgilenmiyolar zararları var yararları yok

Motoplustan al en azından bi sorun yaşarsan yardımcı olurlar ben motosikletaksesuarlari.com dan aldım hiç ilgilenmiyolar zararları var yararları yok

Linkteki zinciri uzun zaman önce motoplus.com'dan almıştım. Hangi motosiklete geçiş yapacağım henüz belli olmadığı için disk kilidini henüz almadım. Uyarı için teşekkürler :) Siz ne sorun yaşadınız motosikletaksesuarlari.com ile?

motosikletaksesuarları.com un bostancı mağazasına uğradım, hem abus kutusunu açıp denettiler hem de oldukça güler yüzlü bir şekilde yardımcı oldular.

Hırsız kafasına koyduysa direği söker yine alır götürür . Sana tavsiyem evinin yakınlarında varsa kapalı bir otoparka koy abone ol kafan rahat olsun.

Mt 25 ve sokağa bırakmak...Ekstra Riskli
dk6Yvr.jpg
[/url][/IMG]

Ben kasko motor sadece kapalı bir yerden çalındığı durumlarda hırsızlığı karşılıyor diye duymuştum.Eğer bu doğruysa kasko yaptırıp direğe bağlamak bir anlam ifade etmiyor.Kasko ordan çalındığında ödemeyecek.
Bu konuda net bilgisi olanlar açıklarsa sevinirim.

Ben sigortacıyım. MotoKAsko ürünlerinde hırsızlık hasarlarında yüzde 10 muafiyet vardır. Anahtar uydurarak, açıktan yada kapalı yerden zorla veyahut her türlü çalma kasko tarafından karşılanmaktadır.

MotoKAsko ürünlerinde hırsızlık hasarlarında yüzde 10 muafiyet vardır.
Hocam bu cümleyi tam olarak anlamadım.Ne demek istediğini biraz açıklayabilir misin.Motorun çalınması durumunda motor bedelinin %90'ını mı ödüyor.
Açık alandaki hırsızlığın kasko tarafından karşılandığını öğrendiğim iyi oldu.Bilgilendirme için teşekkür ederim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Anahtarı üzerinde gazi mahallesinde bıraksan bile öder kasko. Ruhsatın olsun yeter.

Motosikleti
Suzuki burgman 200
bizim burda bir integra var ayni bu kilitlerden kullaniyor sokak lambasina bagliyor.fakat hemen yanda 7-24 açık taksi duragi var :)

Kasko muhtemel bundan pahalı, ama illa sokak direğine bağlamak istiyosan bi motoru evet kasko yaptırıp bağla. AEA nın motoru bahçesinden çaldılar jantı kırıp sen sokak direğine bağlıcam diyosun en azından ufak bahçe bodrum vs yok mu oraya koy değil mi? Veya daha bir sürü pratik yol bulabilirsin kendine sokak direğine bağlamak son fikrin olmalı bence

Tamam, kilit fiyatları ve kasko kafa kafaya gelmez, kasko daha fazla olabilir. Ama duyacağın huzura fiyat biçemezsin.

Kasko, trafik sigortasından biraz farklı: şartları esnek diye biliyorum. "Ben kaza yapmam" dersen sadece çalınmaya karşı kasko yaptırırsın. Yok "burda çok güvenli bir otopark var" diyosan, sadece kaza ve/veya vandalizm hasarlarına karşı kasko yaptırırsın.

Kilit takıp sokağa bırakacaksın, bi de yeni motor, kurcalamayan kalmaz. Kafanı yastığa koyduğunda aklından şu düşünceler geçecek: "acaba kedi işedimi, seleye çıkıp yattı mı? Biri lastiği deldi mi? Depoyu boşalttılar mı? Gidon kilidini kırdılar mı? Bi yerini çizdiler mi? Üzerine çıkıp oturdular mı?

Hele hele, mahallede çoluk-çocuk varsa, bi de psikolog ayarla, derim.

Biraz abarttım; ama bunlar olabilir de.

Garaj yapicak yerin yokmu yap garaji saglamca icine kilitle . Yerin yoksa kaldirimi isgal et :) etme yada et sen bilirsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar