O kadar salakça bir video ki gülerek izliyorum. Oturup bir de kronometre çalıştırmışlar. Tıpkı TV'de zaman zaman yayınlanan MythBusters isimli programdaki soytarıların programına veya işte Ronaldo nasıl böyle topa vuruyor, Usain Bolt nasıl koşuyor falan diye anismasyonla yaptıkları yaptıkları anlamsız, desteksiz incelemelere benzemiş. Şimdi bu kilitler bu kadar kısa zamanda kesilebiliyorsa bu ne ifade ediyor ? Ne sonuç çıkarmamız gerekiyor yani ? Sanki tüm hırsızlar elerinde bunları kesecek kalitede makasla geziyorlar. Ayrıca, kesilemeyen malzeme olabilir mi ? Olur da kimse satın alamaz. O zaman madem bu kilitler bir işe yaramıyor, bağlamayalım motorları öyle kalsınlar. Kaldı ki ben zaten disk kilidi dışında bir kilit kullanmıyorum.
Özetle, bu saçmalıklara takılmayın ama ABUS gibi kan emici, maliyetinin 20 katına kilit satan firmalara da paranızı kaptırmayın. Kesecek olan adam mutlaka kesmenin bir yolunu bulur, olmadı alevle keser. Önemli olan caydırıcı olması. Alarmlı disk kilidi candır.