ER6 kuvvetlidir, kullandıkça alışırsın, Abs li versiyonunu kullandım 2006 ilk kasası, biraz yağ yakmaya meyillidir, daha sonraki kasalarda o sorun giderildi diye biliyorum, onun dışında çok iyi bir motordur, özellikle ş.içinde 2 silindir en mantıklı makina bence, gerektiğinde 200 e de rahat çıkar, gaz kolundaki ufacık bir hareketle ışıklardan kalktığında bütün arabaları arkanda bırakırsın, gücü düşük devirlerden itibaren verir, zaten maksimum torku 7bin devirde veriyor olmalı. Kısacası 125 lik motordan sonra sana uçak gibi gelecektir muhtemelen ama gazı dikkatli kullanırsan bence gayet uygun, evladiyelik bir motordur.
Hornet aslında düşük devirlerde daha sakin olduğundan daha iyi olabilir ilk bakışta ama öyle değil, Fazera göre alt devirleri çok daha iyidir, er6 an Hornete geçtikten sonra hiçte öyle korktuğum gibi düşük devirlerde evde kimse yok durumuyla karşılaşmadım, fazer da öyledir mesela, 6bin devir civarlarına kadar, bu alet bozuk mu, gaz bozuk galiba falan diye düşündürür adamı

ama ondan sonra da birden patlar, ona dikkat etmek lazım.
Aynı şekilde hornet te, devir yükseldikçe tehlikeli oluyor maalesef, sana er6 daha uygun olur, aslında o bile fazla bence, şöyle 40-50 beygir olsa maksimum, daha mantıklı ama öyle makinalar da ya yok bizde ya da anlamsız fiyatlara satılıyor duke 390 gibi.
ABS den kesinlikle vazgeçme, sadece bir kere bile kazadan kurtarsa fiyat farkını misliyle ödemiş olur zaten. Her türlü daha güvenlidir.