ABS'li yumusak huylu 600 cc tavsiye?

Benim bildigim NC700-750, F 650 GS var, sizin bildiginiz kuduruk olmayan hangi motorlar var?, ozellikle dusuk cc den atlama yapilmasi planlaniyorsa..

Yamaha xj6f-N gibi güzel motor var fakat abs li olanı tr de varmı tam bilgi sahibi değilim.

Bunların dışında CBF 600 diyebilirim, yumuşak huylu bir 600'lük olarak.

Yamaha xj6f-N gibi güzel motor var fakat abs li olanı tr de varmı tam bilgi sahibi değilim.

Evet diversion lar sanirim bahsettiginiz cok az sayida abs li modelleri var nette, dediginiz gibi yumusak huylu ise guzele benziyor...

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:36 ----------

CBF 600 evet guzel, tam olarak iri bir commuter midir? Enduro degil sanirsam?

600 cc segmentinde en huysuzudur 78 bg fiyat olarakda oldukça hesaplı olduğunu düşünüyorum:)

Cbf 600 hafif araziye girebiliyormu hani asfalt olmayan bozuk koy yollari mesela?

Cbf 600 hafif araziye girebiliyormu hani asfalt olmayan bozuk koy yollari mesela?

viraj denemesi, diz sürtme denenmezse stabilizede de kullanılır lakin altı yere yakın oldugundan sürtmemek için cukurlara, tumseklere ve

amortisörleri nispeten sert oldugundan bele ve bileklere dikkat etmek gerekir

Suzuki dl 650 vstromda yumuşak huyludur. Özellikle 600 lük ss lere göre.

Ama öyle kawa , hyo , cbr 250 lelere benzemez onu belirtiyim,

fz6 fazer kullanabilirsin. ben 35.000 km ybr den sonra direk geçtim. 6000 devre kadar gayet uysal gider. sonrasında açılır. bu da ilerde yeniden satıp bi motor daha almanı gerektirmez :)

bir de, abs şartı koşmak yerine abs siz olsa bile çok güzel lastik takarak abs ve amortisör eksikliklerini tolere edebilirsin. örneğin benim fazer'ımda pirelli diablo rosso II var, mantı hamuru gibi :)

Son düzenleme:
ER6 için çok haşin diyorlar... Hornet .. tam bir azgın makine :)

ABS siz bilemiyorum ...

ER6 kuvvetlidir, kullandıkça alışırsın, Abs li versiyonunu kullandım 2006 ilk kasası, biraz yağ yakmaya meyillidir, daha sonraki kasalarda o sorun giderildi diye biliyorum, onun dışında çok iyi bir motordur, özellikle ş.içinde 2 silindir en mantıklı makina bence, gerektiğinde 200 e de rahat çıkar, gaz kolundaki ufacık bir hareketle ışıklardan kalktığında bütün arabaları arkanda bırakırsın, gücü düşük devirlerden itibaren verir, zaten maksimum torku 7bin devirde veriyor olmalı. Kısacası 125 lik motordan sonra sana uçak gibi gelecektir muhtemelen ama gazı dikkatli kullanırsan bence gayet uygun, evladiyelik bir motordur.

Hornet aslında düşük devirlerde daha sakin olduğundan daha iyi olabilir ilk bakışta ama öyle değil, Fazera göre alt devirleri çok daha iyidir, er6 an Hornete geçtikten sonra hiçte öyle korktuğum gibi düşük devirlerde evde kimse yok durumuyla karşılaşmadım, fazer da öyledir mesela, 6bin devir civarlarına kadar, bu alet bozuk mu, gaz bozuk galiba falan diye düşündürür adamı :) ama ondan sonra da birden patlar, ona dikkat etmek lazım.

Aynı şekilde hornet te, devir yükseldikçe tehlikeli oluyor maalesef, sana er6 daha uygun olur, aslında o bile fazla bence, şöyle 40-50 beygir olsa maksimum, daha mantıklı ama öyle makinalar da ya yok bizde ya da anlamsız fiyatlara satılıyor duke 390 gibi.

ABS den kesinlikle vazgeçme, sadece bir kere bile kazadan kurtarsa fiyat farkını misliyle ödemiş olur zaten. Her türlü daha güvenlidir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motosiklet yüksek cc olunca çalınma riskide artıyor :)

Mt03 660 ... Tek silindir ,46 hp,alt devir tork dolu, bakimi kolay ,işçilik hornet 600 ve ducati hariç(Ki ikisi de hic yumuşak huylu değildir) bütün alternatiflerden kat kat ustun, ölümsuz makine, artçı yi zorlar, 180 ustune çıkamaz, az yakar, ABS yok ama ön maşa fazer dan alındığı için fazer ı durduramayan fren takimi mt yi çok rahat durdurur.Sattım pişmanım:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar