Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tabii ki hayır. Ama erkekliği sorgulanabilir belkiayrıca abs kullanan t.ptur diye devam edeceksin sanırımr:
Tabii ki hayır. Ama erkekliği sorgulanabilir belkiayrıca abs kullanan t.ptur diye devam edeceksin sanırımr:
konu içinde gezinen ve tartışma yaratıp saldırmak için hazır cengaver kardeşleri alevlendirip tutuşturmak için yazmıştım illa ki ciddiye alan olur aman diyimayrıca abs kullanan t.ptur diye devam edeceksin sanırımr:
Bu başlığa verilecek en kısa ve net cevap; ABS olmadan fren yapamıyorsan, git traktör kullan.
Sonuçta teknolojik gelişmeler, birincisi hayatı kolaylaştırmak, güvenliği artırmak için, ikincisi de beceriksizlerin de kendilerini becerikli zannedebilmeleri için yapılır. ABS hayat kurtaran bir teknoloji olduğu kadar, fren yapmayı beceremeyen, yol okuyamayan üstün becerikli " keko - olmayan " müthiş sürücüler için geliştirilmiştir.
Abs gereksiz diyenler
Abs şart diyenler
Abssiz duramayanlar
Abs şart değil ama olsa güzel olur diyenler
Kampanacılar
Abs ne ola ki diyenler
Var mı arttıran?
Hepsi gerekli. Niye ABS sona kalsın? Sonuçta güvenlik sistemi. Trafikte tecrübe seviyesinden bağımsız herkese faydalı olabilir.Sen deneyimini kazan, ekipmanlarını fulle, adam gibi trafiği okumasını öğren. ABS sonraya kalsın.
Servo frenleri unutma...
Lakin ben konuyu açan arkadaşa çok kızıyorum. Sürekli polemik yaratmak, sürekli eleştirmek için var sanki. Adım gibi eminim ne fazla tecrübesi var nede adam gibi eğitim aldı. Lakin her fırsatta bir kavga ortamı yaratıyor.
Sen deneyimini kazan, ekipmanlarını fulle, adam gibi trafiği okumasını öğren. ABS sonraya kalsın.
Hepsi gerekli. Niye ABS sona kalsın? Sonuçta güvenlik sistemi. Trafikte tecrübe seviyesinden bağımsız herkese faydalı olabilir.
36 ay taksitle aldım altınızdaki motoru bile alırım 36 ay geçsin hey gibi hey