Abovvvv sradları ucurumdan aşşa atıyolarr

Mersin İl Temsilcisi
vaaayyyy xyz .... bişey dicektim ama banlanacam. içimden dedim siz anlayın işte

hazarfenin motisikleti olsaymış neler yaparmış kimbilir

discovery channel da izlemiştim bunu içim acımıştı o motor düşerken :)

Yazık...

Yaptıkları ve Uğraştıkları şeyler İçin Harcadıkları vakite de yazık..

Yaptıkları Maddiyata da Yazık...

En Önemlisi Parçalanan Motora Yazık...

Bunlara Başka Dicek Laf Bulamıyorum Motosikletin Boşluktaki Düşüsü Hala Gözümün Önünde .Biz Altımıza Binmeye Motor Bulamazken Şunların Yaptığı Saçma Sapan adrenalin Tutkusuna bak.

nasıl ki uyuşturucu bağımlıları "uçmak" için her şeylerini kaybetmeyi göze alıyorlarsa "adrenalin" bağımlıları da aynı şekilde bu "uçuşu" gerçekleştirmek için yeni çılgınlıklara para akıtabiliyorlar. motosiklet yerine başka şekilde de o kanyondan uçabilirlerdi ama demekki parası bol olmak demek akılında bol olduğunu göstermiyor.

Herşeye eyvallahda o kadar kameranın içinde bi tanesinide motorun düşüşüne fixleselermiş ya.Motor nasıl düştü hiçbir görüntüde yok.

İnsan motorada bir paraşüt takar ama:p Bu ne müsrifliktir böyle:mrgreen:

napacaksın zengin ınsanların eylence hallerıde bı baska oluyor :)bız o motora yanarken onlar guluyor:queen:ey gozunu sevdımın parası neler yaptırıyor ınsanlara

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
bunlar kafayı yemiş ben başka bişey demiyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motor zaten ucuz bise , belkide hurda yerden toplamis parçalari biraraya getirip motor yapmis. Zaten motor'da güzel bisey olsa bari...
Su parachut olayi benide çok çekiyo yakinlarda bende bi uçmak istiyom , hersey yaptik bi o kaldi onuda gerçeklestirecem . hep amerikalimi yapar bizde adrenalin taadalim bizim neyimiz eksik..

bir kerede radyonun biri bir anket yapmıştı; porşeyi bir vinç yardımıyla kaldırılıyor dinleyicilerin oylarına göre burakıp burakılmamasına karar veriliyordu sonuç porşe yere çakılıyor.

ya hani cem yılmaz 2008 de Buzlu Badem olayı warya aha işte aynısı ne farkı war?yani merjinal olucam diye israfın böylesi..kim bilir dünyada kaç kişi izlemiştir ve kaç motor sewdalısı bunlara soy sop küfür etmiştir

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motor zaten ucuz bise , belkide hurda yerden toplamis parçalari biraraya getirip motor yapmis. Zaten motor'da güzel bisey olsa bari...
Su parachut olayi benide çok çekiyo yakinlarda bende bi uçmak istiyom , hersey yaptik bi o kaldi onuda gerçeklestirecem . hep amerikalimi yapar bizde adrenalin taadalim bizim neyimiz eksik..

:S srad kotu motorumu :S 7 8 sene oncesının 1000 rr ları r1 leri onlar halada 8 10 bın fıyatı war bı tane olsa sımdı tadından yenmezdı haaaa:D

Kardeş srad'ı kötü ve ucuz motor yaptın ya ne diyim sana :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar