Ablamız kross yaparsa :)

çok komikk dengesini sağlıyamıyor sadece gaza basıyor ablamız ee sonunda noluyor küt yere

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yazık.................................

Yaw bide krossa binmiş...Hani enfazla denge olayının yaşandığı bi makina..Hey Allahın...tövbe...tövbe

O GÖbekle BİnmİŞsİnn O Motora Beter Ol Ne Dİyeyİm:mrgreen:

Son düzenleme:
O GÖbekle BİnmİŞsİnn O Motora Beter Ol Ne Dİyeyİm:mrgreen:

motora binmenin kilosu boyu posu cinsiyeti ve hatta yaşı (trafik haricinde) var mı?

ablam hiç olmazsa trafiğe kapalı alanda kendi etmiş kendi bulmuş. bence beter olması gerekenler trafikte gerizekalı birşekilde kendi dışında başkalarının canını ve malını tehlikeye sokanlardır.

ben henüz hiç motordan hiç düşmedim ama elbette birgün düşeceğim.
ama sen ve diğer alay eden arkadaşlar zannediyorum hiç düşmediniz ve düşmeyeceksiniz. eferim size.

motora binmenin kilosu boyu posu cinsiyeti ve hatta yaşı (trafik haricinde) var mı?

ablam hiç olmazsa trafiğe kapalı alanda kendi etmiş kendi bulmuş. bence beter olması gerekenler trafikte gerizekalı birşekilde kendi dışında başkalarının canını ve malını tehlikeye sokanlardır.

ben henüz hiç motordan hiç düşmedim ama elbette birgün düşeceğim.
ama sen ve diğer alay eden arkadaşlar zannediyorum hiç düşmediniz ve düşmeyeceksiniz. eferim size.

Arkadaşım konu matrak bi konuu ,video analiz etmemiz için koyulmamış oraya ,kim neye nasıl binerse binsin beni ilgilendirmezz, matrak bi konuya matrak bi cvp yazdımm ,sonundada gülmüşüm farkında değilsin sanırımm, ortamı germeye gerek yok

Arkadaşım konu matrak bi konuu ,video analiz etmemiz için koyulmamış oraya ,kim neye nasıl binerse binsin beni ilgilendirmezz, matrak bi konuya matrak bi cvp yazdımm ,sonundada gülmüşüm farkında değilsin sanırımm, ortamı germeye gerek yok

ya kadının kafa üstü kötü düşmüş büyük bir ihtimalle ağız burun dağılmıştır. sen konu matrak diyosun gülmüşüm diyosun ortamı germe diyosun ben bişey demiyorum.
ben gülmekten öte acıdım kadına.:salut:

kardeş bu işler böyledir,insanlar duygulara karşılık verirken gördüklerine göre davranırlar ,sen acınacak tarafına bakmışsın ,bende gülünecek tarafınaa ,yani bakışlarımız farklı ,sen bi dilenciye acırsın, ben Allah beter etsin derimmm ok SAYGILAR

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar