Abilerim yardım lütfen ..!!!!!KANUNİ STORM 150

:D yakında bunu dizelleride çıkar...

aldığım gün depoyu fulledim sonrada 1 gr benzin atmadım..
ve sonunda benzinim bitti full depoya (6 lt=21 ytl ) sadece 100 km gidebildim :D

yakında koycam inş benm keretanın fotolarını..

Son düzenleme:
zavallının günahını aldık galiba açtım kapağı baktım ibre dibe yapışık olduğu halde bi sürü benzin vardı depoda...buyuk ihtimalle gösterge bozuk...:s

km ve koyduğun benzine göre ölçüm yap birde rodajda olması haliyle biraz fazla yakıcaktır.. ama sonra düzelir veya bir ayar yaptırman ge:cat:rekir..

ŞAmandıran bozuk kerdeşim.Rodajı düzgün yaparsan,uygun devride o motor 200km menzili var.7380 km'deki motorumun tecrübesyle rahat atıyorum:mrgreen:

Arkadaşım motorun hayırlı olsun kazasız sürüşler dilerim.
Valla benim 250 cc o kadar yakmıyor.100 km (3,5- 4) litre yakıyor.
ben derim ibrene güvenme,deponu doldur 100 km gez sonra tekrar doldur kesin ne kadar yaktığı belli olur.:cyclopsan

Ehliyet alıp binmeni tavsiye ederim, yakanırsan cezası 600 Ytl gibi ve mahkeme işlerin olur, Allah göstermesin kazaya karışırsan daha kötü, ödersin bütün zararı.

Son düzenleme:
Yeni motorun hayırlı uğurlu olsun:)
Bu kadar yakmaması gerekir sıfır bile olsa:silent: Bence ayarlarında bir sorun var:)

rahat ol sen kardeşim olmzsa biraz su eklersinn:p şaka tabii 0 makina buu yakar birz düzelirr:cat:

yeni motor ilkin biraz fazla yakar 10 gün kullan devam ederse servise götür.

bendede storm var şamandıradan yapıyor.servise götür yapsınlar 1 depo ile ben 150km-170km arası yol yapıyorum.gerçi bu aralar 140-150 arası gidiyor hava filtresi deyişmesi lazım büyük ihtimalle.9000km yaklaştık daha deyiştirmedik

ŞAmandıran bozuk kerdeşim.Rodajı düzgün yaparsan,uygun devride o motor 200km menzili var.7380 km'deki motorumun tecrübesyle rahat atıyorum:mrgreen:

haklısın oğuz abi:cat: sonuna kadar arkandayım:cherry:

Arkadaşım motorun hayırlı olsun kazasız sürüşler dilerim.
Valla benim 250 cc o kadar yakmıyor.100 km (3,5- 4) litre yakıyor.
ben derim ibrene güvenme,deponu doldur 100 km gez sonra tekrar doldur kesin ne kadar yaktığı belli olur.:cyclopsan

tşk ederim saol sizede sağlıklı sürüşler...

Yeni motorun hayırlı uğurlu olsun:)
Bu kadar yakmaması gerekir sıfır bile olsa:silent: Bence ayarlarında bir sorun var:)

eyw saolasın ..
allah bizi korusun:)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar