abilerim dostlarım tecrübelerinizle yardımcı olursanız cok mutlu olurum

öncelikle kendimi tanıtayım adım selahattin boyum 1.83 kilom 73 19 yaım 19

racing tipi motor almak istiyorum ama para babamdan miras kalan bi para ve 10.000 lira. o yüzden pişman olmak istemiyorum 2012 yılında 100 lük cup bi motor almıstım bisan lifan onunla köy ve ilçede idare ettim trafiğe çıktım şimdi üniversiteye geldim ve senelerdir tek hayalim racing tipi motora sahip olmak bunu yazarken bile heycanlanıyorum. ilk aklıma gelen motorlar honda cbr 125r ve yamaha yzf 125 oldu bu ikisi hakkında veya baska motorlar hakkında sizin görüşlerinizi dikkatle bekliyorum.

şimdiden teşekkürler..:):mrgreen:

Hocam maksat ss bir makineyse r125 iyi bir karar olmuş zaten alternatif çok aslında ama tip belli cbr 250 de düşünebilirsiniz çünkü r 125 çok yakın bir süre sonra yetmeyecek. Hangi Üniversite/bölüm acaba

nolcak bu gençlerde supersport sevgisi.. çıplak motorlar daha güzel çocuğum. şaka bi yana yzf ye verme okadar para, cbr olur ama bak.

Haklısınız hocam ama ne yaparsınız. Ss zehrini bir kere aldın mı çıkmak bilmiyor kafadan

küçük cc' lerde zevkli değil supersport. şuan bütçen kadar naked haylazlara yönel. işi iyice kaptıktan sonra zehirlemeye başlarsın kendini güzel bir supersport ile.

hacı bnde üniversite öğrenciyim. ybr kullanıyorum şehir içi yetiyor ama şehirler arası yetmiyo alacaksan r25 çok yakıyo öğrenciyiz sonuçta ne kadar tasarruf ettik iyi oluyo o yüzden cbr250 alman mantıklı çünkü 125 yetmeyecek(bn ybr yeter diyordum ama şehirler arası sabit 90 la gitmek sıkıyor). aynı şehirdeyse üniversiten cbr125 den yana olur tercihim. r125 cidden çok pahalı yaz sonunda ybryi satıp biraz para koyup cbr250 düşünüyorum ama r25 in tipide çok hoşuma gidiyor da işte iştesi var benzine o kadar veremem kendi yiyeceğim paradan kısmış olurum

eskişehir anadolu üniversitesi tip olarak yamaha cok çekici geliyor ama karar cbr olucak gibi ve 250 de güvenemiyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:53 ----------

keske herkesin sevgisi motorlara olsa :) evet bencede cbr bi adım önde yorumlara bakarsak

Selo 96 kardeşim Babandan kalan miras para sana helaldir tabiiki ama önce baban için bir hayır yap, Kuran oku veya okut, sonra motorunuda al ve Babana şükret,bahtın ve yolun açık olsun.

ilk defa duyuyorum hayatımda maalesef cok bilgi sahibi değilim

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:59 ----------

o kadar yakıt farkı var mı ya evet yamaha tip olarak harika

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:01 ----------

Selo 96 kardeşim Babandan kalan miras para sana helaldir tabiiki ama önce baban için bir hayır yap, Kuran oku veya okut, sonra motorunuda al ve Babana şükret,bahtın ve yolun açık olsun.

allah razı olsun abi sağolasın dediğin konuda sıkıntı yok aklımda olan bişey

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:20 ----------

Eskişehirde yanı başımda 8650 lira cbr 125 lik buldum internetten 2013 model kilometresi 2850 naıl sizce uygun mudur yanılmak istemiyorum korkuyorum

Eskişehir'in soğuk kış günlerinde nasıl motor sürmeyi planlıyosun? Kışın Eskişehir'de çok sert geçtiğini biliyorum. Sürüşe elverişli oluyormu kışları???

Ayrıca CBR iyidir bence.. Sürüşü çok rahat. Birde Repsol bulursan süper olur.

Sana tavsiyem daha önce motor kullanmışsın o kadarlık tecrüben var 125'lik ss'e yönelme derim sonrasında uzun yola falan çıkarsan pişma olursun ve çok çabuk bıkarsın o sınıfta en alınası motor cbr250'dir, yamaha'lar hemen hemen sınıfta çok yakar çok yakar, ninja 250 parça fiyatına girersen can yakar ama cbr her ikisinde de seni rahat ettirir, Barkın hoca boşuna demiyor Japon'un Tofaş'ı diye, hem yakıtı uygun hem parça fiyatı...

Sana tavsiyem daha önce motor kullanmışsın o kadarlık tecrüben var 125'lik ss'e yönelme derim sonrasında uzun yola falan çıkarsan pişma olursun ve çok çabuk bıkarsın o sınıfta en alınası motor cbr250'dir, yamaha'lar hemen hemen sınıfta çok yakar çok yakar, ninja 250 parça fiyatına girersen can yakar ama cbr her ikisinde de seni rahat ettirir, Barkın hoca boşuna demiyor Japon'un Tofaş'ı diye, hem yakıtı uygun hem parça fiyatı...

hangi yönden bıkarım mesala ve daha önce hiçkullanmadığım için 250 cc içimde ufak bi korku var

yaşım 17 ss makineler ilgimi çekmiyor daha çok sport touring ve enduro hastasıyım :D bu arada yzf tuzlu bir fiyatı var cbr daha uygun bence

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar