Abi motorum benelli s249 yeni aldım

Motosikleti
Benelli s249
Geçenlerde debriyaj balatasinin yuvarlak yağ göstergesi cam torpil gibi patladı usta açtı baktı debriyaj balataları değişti yanık kokuyordu başka ustaya sordum basınçtan patlamıştır dedi başka usta da âletin ömrü bitmiştir dedi 30 bin km daha sizce ne olabilir

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Süvaslu Aziz Kardeşim, söylediğinden hiç bir şey anlaşılmıyor, anlaşılsa da buradan böyle bir fikir yürütmek zor. Özellikle ustan sorunu çözdükten sonra. Geçmiş olsun.

Tşk.

Rıdvan.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ben o yuvarlak camın dışarıdan bir müdahale gelmediği sürece kırılacağına çok inanmıyorum. İçeride nasıl bir basınç var ki o camı kırsın? Usta hafiften sallamış gibi.

Motosiklete dair 2. dönemimin ilk motoru Benelli dizayn olan Rks Titanic 150-S'ti, onun da yağ seviye camı vardı, bir sabah işe gitmek için motoru hazırlarken o yağ camının olmadığını fark etmiştim ama yerde hiç yağ akıntısı yoktu. Doğal olarak motoru çalıştırmadım, işe gittim, ustayı aradım, bana dedi ki "olm hasta mısın? o cam nasıl düşer? mümkün değil" demişti. Eve döndüğümde bir daha bakmıştım, cam yerindeydi, sabah sabah uyku mahmurluğu herhalde yanlış yere bakıp panik yarattım diye düşünmüştüm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar