Abi lutfen yaaa sıcak ama kendimizi kandirmayalim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abilerim kardeşlerim lutfen kask koruma ya bugun istanbulda 4-5 arkadas gordüm 2si kuryeydi 2 normal motocu arkadaşlardı otomobildeydim ve hepsi kasksızdı :farao: ve biri transalp kullaniyodu ya ben o nazi kasklarini takanlara uzuluyorken e-5 de araçların arasında bu arkadasları gorunce ciddi manada uzuldum abilerim kardeşlerim ne olur dikkat taziye bolumune mesaj yazmak geçmis olsun demek zorunda kalmayalım sıcak ama...:rendeer:

Çok haklısın arkadaşım. Yav ben alemde tek mi kaldım diye bakınır oldum resmen, istisnasız şehir içindeki tüm motosiklet kullanıcıları bırakın elzem korumaları neredeyse kask bile takmıyorlar yahu. Anca çevre yolunda falan kasklı arkadaşları görüyorum, onların da önemli bir çoğunluğu tişortlu gömlekli falan.

Bizde bir tuhaflık var sanırım :silent:

denizcieylem bu gün ilk kez korumasız pinmeye kalktı motura:pale:
itirazlarıma rağmen yine de israr etti. tam hareket edecektik indi motordan. Söylenmedim emin olun:) yaaaa dedi, yaralanırsam bissürü iş yarım kalır!!!
Nasıl? iyileşme var değil mi :queen::queen:
düşmek anlık bir şeydir, kazayı ağzıma almak istemiyorum. Etlerimiz asfalta göre çok yumuşak, düşünce koparlar, yara olurlar, zor iyileşirler:pale: ben burada iyi ihtimalle bahsediyorum.
koruma olmadan olllmaaazzz:cat:

kask takmayan arkadaşlara anlayış gösterin...bir taş parçası ile kör olabileceklerinden habersiz...kafalarının asfalta değdiğindeki sesi bilemeyecek kadar aciz değillerdir....muhtemelen bana bişiy olmaz diyolardır...polislerin bile kask takmadığı şu sıcak dönemde takanlar artık garipsenmeye başladı harbiden...

abi valla yanıyorum mont kask sabah dalga geciyolar hayırdır nereye kalın kalın giyinmissin diye yollarda millet sahilde kumların ustunde bisiklet surer gibi bende pişiyorum ama bi kere optum bende asfalti artik yemez :( (ikisindede kask mont vardı ) :queen:

Bazen daralıyorum kask takarken ama takıyorum bi şekilde. Hatta ön camı da kapalı tutuyorum genelde. Çünkü böcek sinek gibi nesneler de kazaya sebep olabilir. Yani kask her iki yönden işe yarıyor.

2 gün önce e-6'da, tekstil kent sonrası inişde, trafikçi amcalar topluyorlardı kask kafalıları. :)
ben biraz ısınmıştım ama, yanlarından geçtim gülümseyerek.:p

abi valla yanıyorum mont kask sabah dalga geciyolar hayırdır nereye kalın kalın giyinmissin diye yollarda millet sahilde kumların ustunde bisiklet surer gibi bende pişiyorum ama bi kere optum bende asfalti artik yemez :( (ikisindede kask mont vardı ) :queen:

imamın dediğini yap...yaptığını yapma demişler...ben kaskı hep takarım bak...korumaya bakarsan Cenabı hak beni korur...ben türküm müslümanım bana bişiy olmaz...:p

yavv bermudasız Gariban panda:queen:
Senin korumalar Allahtan:queen:
sadece Kask geyinsen yeter sana:cat:
şaka ama arkadaşlar, binmeyin korumaları geyinmeden. Biz motorcuyuz, elbette terleyeceğiz, montumuz olacak, kaskımız!!!
Cem Yılmaz filminde diyor ki: '' sen dünya ya değil dünya sana uysun ''
:cat::cat:
Panda koruması nasıl buluyon olm sen:silent::silent:

kask takmayan arkadaşlara anlayış gösterin...bir taş parçası ile kör olabileceklerinden habersiz...kafalarının asfalta değdiğindeki sesi bilemeyecek kadar aciz değillerdir....muhtemelen bana bişiy olmaz diyolardır...polislerin bile kask takmadığı şu sıcak dönemde takanlar artık garipsenmeye başladı harbiden...

Abi şu taş parçası işi tehlike uyandırıyo camı falan acıyoduk onuda acmicaz artik eyvahh imam içinde katılıyorum sana ama bize bisi olmaz diyenlerin hali perişan:queen:

yavv bermudasız Gariban panda:queen:
Senin korumalar Allahtan:queen:
sadece Kask geyinsen yeter sana:cat:
şaka ama arkadaşlar, binmeyin korumaları geyinmeden. Biz motorcuyuz, elbette terleyeceğiz, montumuz olacak, kaskımız!!!
Cem Yılmaz filminde diyor ki: '' sen dünya ya değil dünya sana uysun ''
:cat::cat:
Panda koruması nasıl buluyon olm sen:silent::silent:

abi benim diri vicudumun ter bezleri sizin sendikalı değil...fakır fukara ter bezleri bunlar...it gibim çalışırlar...haklar hukuk gugukları yoktur...sabahınan akşamınan deli gibim .alışırlar...kuru bir bez parçası için hemide...:queen:

en mutlu vicut sendikalı ter bezleri olan vicuttur...:p

yarın ne poh yicez müdür...msnler kapalı yine müdürden habarsız bi ambiansmı var...Mete gelmez ambiansımı yapcanız...sonrada hadi gel bari falanmı olcak yine...:pburak efendiyle bilo efendi arasında özel mesjlaşmalar gördüm sitede...biz bilirik...ne iş çeviriyonuz bakem...poroje var...nası ulaşak zat-ı alinize paşam...:pale:

hani adres veecektin Kadıköyden oda yalan oldu...ben izne çıktım artık...evdeyim ama izinli bi şekilde evdeyim...izinli psikoljisine uyum sağlayamadım...

Meeehhheeeee:queen::queen:
çinliler soyları için milyon dolar harcıyolar korumaya:queen:
onlarda kesin vardır:cat:
sana bulmayan denizcimuzaffer iki olsun o zaman:cat:

Gültekin;717671' Alıntı:
bulamıyorki :cherry:
kafa nispeten küçük olduğundan, sadece kask bulabiliyor satıcılarda :queen:

sizin tayfa Marmokta...bozacı alp ve şıracı borabaybay...sen kaldın burda...dışladılarmı seni yavrucum...:p

Kask takmayanları niye bukadar takarsınız veya kendinize dert edersiniz anlamıyorum .
Her koyun kendi bacağından asılır .
Hayat onun , kafa onun .

Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  
1. Mevcut başlık.
2. Arama yapınız.
3. Tümünü renkli harfle yazmak yasaktır.
4. Başlığınız içerik hakkında fikir vermelidir
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar