ABATEK MOTOR hakkında

Arkadaşlar merhabalar herkese.
Konuyu biraz geç olsa da açıyorum.
Yaklaşık 1-2 ay arası süre önce n11 den MT BLADE SV modeli kask bakıyordum. Uygun fiyatlı olarak Abatek Motorun ilanını görüp kendileriyle iletişime geçmek istedim.

2 adet kask alacağımı söyleyip stok sordum.
Telefonu Nilgün Hanım açtı.

Piyasada esnafım, tacirim diye geçinen yüzlerce insana kök söktürür Nilgün Hanımın ilgisi alakası.

Neye dayanarak diyeceksiniz?

Gelen kaskların ikisinde de vizöründe sanırım sıkıntı vardı. Baş dönmesi yapıyordu.
Durumu arayıp Nilgün hanıma ilettiğimde sorgusuz sualsiz iki kask içinde yedek vizör gönderdi. Gelen vizörleri deneyimledik ikiside sorunsuz ürünler.

Yüzyüze bile alışveriş yaptığınız yerlerde, dükkana gidip durumu anlattığınızda muhattap bulamazken böyle bir konuda tamamiyle telefondan işlerini böyle yürüten işletmelerin olması çok hoş bir davranış. Gerçek esnaflık, gerçek tacirlik budur.

Olayı Abatek Motor üzerinden aslında Nilgün Hanım üzerinden anlatıyorum. Diğer çalışanlarını vs bilemem benimle ilgilenen kendisiydi.

Memnuniyetimi motosiklet platformunda paylaşmak istedim ki diğer arkadaşlar da görüp iletişime geçebilirler veya bilgileri olsun en azından.

FİRMA İLE KESİNLİKLE BİR BAĞIM YOKTUR, REKLAM SÖZ KONUSU DEĞİLDİR. YAŞADIĞIM SORUNU SORGUSUZ SUALSİZ ÇÖZEN BİR İŞLETMEYİ MOTOSİKLET SEVERLERE BİLDİRMEK İSTEDİM. YAŞADIĞIM VİZÖR SORUNUYLA İLGİLİ SANIRIM KONU DA AÇMIŞTIM. BAKABİLİRSİNİZ

Arkadaşlar size tavsiyem ... Oradan alış veriş yapmayın daha ucuz olanları var ... N11 sitesi online satış yapan en pahalı sitedir. Kar payları yüksek ve iş ortakları da yüksek fiyatlı çalışır

Arkadaşlar size tavsiyem ... Oradan alış veriş yapmayın daha ucuz olanları var ... N11 sitesi online satış yapan en pahalı sitedir. Kar payları yüksek ve iş ortakları da yüksek fiyatlı çalışır

n11 sitesi ile firmayı karıştırmayın yalnız :)
n11 deki fiyattan çok çok uyguna aldığımı da belirteyim. Öğrenci olduğumu söyleyince Nilgün hanım çok yardımcı oldu.

Genel itibari ile her ürün %25-40 arası daha pahalı listeleniyor bu sitede... Ne alacaksanız alın ama sadece diğer siteler ile kıyaslayın mutlaka... N11 ürün listeleme sistemi pahalıcı dır... yüksek karlı çalışırlar. (genel ürünlerin ve satıcıların durumu)..... Ben bu siteden hiç alışveriş yapmam...

Ben bizzat dukkanlarindan venom mont aldim.piyasaya gore fiyati cok uygundu.ilgi alaka guzeldi.herkese tavsiye ederim.konya sillede enduro yarislarini duzenleyen osman bey in firmasidir kendileri.

Bu devirde bırakın satılan memnuniyetini telefonda düzgün konuşan insana bile muhtaç hale geldik...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar