Abantın eşsiz güzelliği :))

Bolu mt ile planlamıştık saygıdeğer Mesut abi çok gitmek istemişti buralara fakat çamur olur diye gelmediler bende tek başıma bir gezi düzenledim gezdim dolaştım , çokta güzel eğlenceli bir gezi oldu :)Bol bol fotoğraf

Saat 12:00 gibi Mudurnu tarafından yola çıktım yaklaşık bi 15 km gittikten sonra asfalt yol bitiyor ve çakıllı , taşlı bir yol çıkıyor karşımıza

p4BEmJ.jpg

krnE1y.jpg

Biraz daha yol aldım ve ilerde rampalar çıkmaya başladı karşıma , bu yollardan defalarca gitmeme rağmen ilk kez böyle adım adım durup
fotoğraflıyorum :)
LP1Qab.jpg

Bu da ben :D
rLZEQ1.jpg

7mMAka.jpg

P3PQq7.jpg

glZX5b.jpg

Veeeeee Abanta gelmeye ramak kaldı :) yaklaşık 1-2 km sonra abanta ulaşıyoruz

rLZERz.jpg

7mMAPr.jpg

P3PQBb.jpg

Sıra göl turunda :) Göl çevresinde piknik yapanları fazla rahatsız etmemek için pek durmadım ancak 2 fotoğraf çekebildim :)

NVrkrN.jpg

aq2X2R.jpg

Sıra geldi Abantın yavru göl bölgesine yolculukta :)

ZN7YZZ.jpg

oQrEjk.jpg

lYvEdb.jpg

VpvE0r.jpg

Az sonra karşıda gördüğünüz tepelere doğru yolculuğuma devam edeceğim :)

nPLERl.jpg

vznZb6.jpg

Motorum çiçeklerle bir başka güzel :)
1PMNLp.jpg

LP1QyG.jpg

ve yine ben :)
P3PQ0N.jpg

Biraz daha ilerledikten sonra atlarla karşılaşıyorum ve buyrun ;

lYvEOJ.jpg

Arkadaki tepeler beni bekler :)

VpvErZ.jpg

vznZPz.jpg

Tepelere doğru yola koyuluyorum asfalt yol toprak yol ile devam ediyor, yol yağmurun ardından hafif nemli ama çamur değil :)

BXD8bM.jpg

ZN7YzV.jpg

oQrEN9.jpg

lYvENr.jpg

VpvEzv.jpg

nPLENM.jpg

Yol yavaş yavaş çakıllı hale gelmeye başlıyor ve engebeler artıyor, rüzgar tavan yapıyor resmen fakat manzara mükemmel :)

Tepeye ulaşmaya az kaldı az :)

VpvENB.jpg

vznZVA.jpg

1PMNBB.jpg

vee bsonunda tepeye ulaştım manzara mükemmel ötesi resmen :) rüzgar o biçim esiyor motoru zor durdurdum resmen :) neyse sizleri tepelerle ve manzaralarla baş başa bırakıyorum :)

rLZEkV.jpg

7mMAnP.jpg

P3PQW6.jpg

glZX0Z.jpg

ZN7YBk.jpg

oQrEW7.jpg

lYvEGE.jpg

Ve bu da tepenin mudurnu tarafı :) koskoca mudurnu ovası karşınızda :)

nPLE6R.jpg

VpvEnP.jpg

vznZ2p.jpg

1PMNWG.jpg

LP1Qzb.jpg

Ohoooo şimdiden 51 km ye ulaşmışız :D yavaş yavaş dönüş yoluna geçme zamanı geldi :)

QXZQDk.jpg

Tepeden inmeye başladım ve toprak yola ulaştım yeniden :)

ml14jR.jpg

El5rnA.jpg

Ve artık asfalt yola da çıktık dönüş başlasın yavaş yavaş abanta veda etme vakti yaklaşıyor :)

djk8WD.jpg

59MLoz.jpg

A25n0v.jpg

Elveda Abant :)

4mb1ZA.jpg

JLnq7J.jpg

Sonunda yolu tamamladım :D ortalama 80 km yol yapmışım :) fotoğrafların boyutları biraz büyük olmuş kusura bakmayın

Çok güzel bir gezi olmuş,eline ayağına sağlık kardeşim..Gezmiş kadar olduk,kazasız belasız nice güzel geziler dilerim..

emegınıze saglık guzel gezı paylasımlarınız ıcın tesekkurlur dag havası bı baska

Çok güzel tek gezmesi daha eğlenceli olmalı,bu arada asfaltlarda ne kadar kaliteli :)

emegınıze saglık guzel gezı paylasımlarınız ıcın tesekkurlur dag havası bı baska

Olmaz olurmu kekik kokusuyla bir başka güzel :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:38 ----------

Çok güzel tek gezmesi daha eğlenceli olmalı,bu arada asfaltlarda ne kadar kaliteli :)
O konuya hiç girmesek :) resimde goruldüğü gibi her şey ortada :D o yüzden bu tür bir motor kullaniyorum zaten :D

tuncay kardeş güzel gezmişsin tebrikler.yav bu mudurnu tarafından abant yolu hala yapılmadımı,yoksa bu başka yolmu?.

oralarda dolaşmak çok zevkli olmalı kardeş güzel gezi valla bizdemi kros alsak napsak

Çok güzel gezmişsiniz. Ben hep tek başına dağ bayır dolaşan bir motorcunun allah korusun oralarda motoru arızalansa ne yapacağını
düşünürüm bu fotoğraflara bakınca yine bunu düşünmedim değil. :)

Çok güzel gezmişsiniz. Ben hep tek başına dağ bayır dolaşan bir motorcunun allah korusun oralarda motoru arızalansa ne yapacağını
düşünürüm bu fotoğraflara bakınca yine bunu düşünmedim değil. :)

Benimde aklıma gelmedi değil bu konu :) Bismillah diyip yola çıkıyoruz işte :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:50 ----------

neyse bu senede toz toprak yutacağız anlaşılan.bakalım müsait bir zaman(cumartesi) mudurnu pazarına gelmeyi düşünüyorum gelirsem haber ederim.

aynen toz toprak yutuluyor bol bol :) tamamdır abi haberim olsun :)

Çok güzel bir gezi olmuş ben de mi cros alsam ne :) teşekkürler dostum,kazasız belasız sürüşler.

Çok güzel bir gezi olmuş.
Elinize,tekerinize sağlık.
Manzaralar da çok harika doğrusu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar