Ab Rh + Kan'a Ihtiyaç Var!

Arkadaşlar Babam Karaciğer Hastası Olduğu için bünyesi kan yapmaya elverişlide olmadığından gerekli zamanlarda 2 yada 3 ünite verilmesi gerekiyor. Bu (AB RH+) İhtiyacımız olan kan gurubu çok zor bulunan bir kan olduğu için İstanbul'daki Tüm Kan Merkezlerinden Bulmaya Çalışıyoruz.Bugüne kadarda yakın çevremizden ve Kan Merkezlerinden Bulduk. Eğer Sitemiz Üyelerindende Bu Guruba Ait Kan varsa ve vermek istiyorsa İSTİNYE DEVLET HASTAHANESİ KAN MERKEZİ'ne 27.03.2006 PAZARTESİ günü gelip verebilir yada ben verebilecek arkadaşları oldukları yerden arabamla alıp tekrar geri getirebilirim. Şimdiden Herkese Teşekkürler.
İRTİBAT : 0535 9271141 0212 5197985
Hakan Çıldır
NOT : Yaklaşık 3 ünite kan için 6-7 kişiden kan alınması gerekiyor.

geçmiş olsun kardeşim, ama bildiğim kadarıyla bu kan grubu bütün kan gruplarından kan alabiliyo, yanlışmı biliyorum ben.

Dostum Çok Geçmiş olsun İnşallah bulabilirsin istersen site moderatörlerinle irtibata geç belki yardımcı olabilirler diyorum allahtan acil şifalar diliyorum...

Dostum çok geçmiş olsun ben adana dayım.ve 0 pozitif .ame tutsaydı inan oraya gelip zevkle vermek isterdim keşke tutuyor olsaydı.allahtan acil şifalar diliyorum

A rh+ diye açtım, AB olduğunu gördüm..

dostum umarım en kısa zamanda bulabilirsin. çok geçmiş olsun.

zeronero' Alıntı:
geçmiş olsun kardeşim, ama bildiğim kadarıyla bu kan grubu bütün kan gruplarından kan alabiliyo, yanlışmı biliyorum ben.

maalesef sadece çok çok acil durumlarda çok kısa süreli kullanım için geçerli bildiğim kadarıyla.

hakan,umarım babanın ihtiyacı olan kan bulunur.İZMİR karşıyakadan acil şifalar diliyorum.bir tavsiyem tanıdık taksi şöförü var ise haber verirsen tüm istanbul taksileri telsizlerinden kan anonsu yaparlar..size faydası olabilir..dualarımız sizinle..

Çok geçmiş olsun arkadaşım... Çevremde bildiğim kimse yok ama bende arayacağım.... Umarım gerekli olduğu kadar bulabiliriz hep beraber...

tekrar geçmiş olsun.

merhaba, benim kanım ab rh+ evimde tarabya'da.. pazartesi günü sabah gelip kan verebilirim.. Telim 0555320927, adım Nihat.

benim kan gurubum uyum sağlıyor ama iş nedeni ile mesai saati sonrasında verebilirim

ilnapoli' Alıntı:
merhaba, benim kanım ab rh+ evimde tarabya'da.. pazartesi günü sabah gelip kan verebilirim.. Telim 0555320927, adım Nihat.
(ilnapoli) Nihat Kardeşim Tel'ini kaydettim Çook sağol Allah Razı Olsun. Ben seninle irtibata geçeceğim.
Ayrıca Tüm Mesaj yazan ve ilgilenen arkadaşlara teşekkürlerimi iletiyorum.

dostum biraz önce sms attım sana adım Tümer cep telefonu pek çekmiyor şirket telefonumdan ararsan yardımcı olmak isterim bende...

jameika34' Alıntı:
(ilnapoli) Nihat Kardeşim Tel'ini kaydettim Çook sağol Allah Razı Olsun. Ben seninle irtibata geçeceğim.
Ayrıca Tüm Mesaj yazan ve ilgilenen arkadaşlara teşekkürlerimi iletiyorum.

Benimde AB Rh+ ama adana dayım. Adana da boyle bir talep olursa seve seve.

NicemaN' Alıntı:
benim kan gurubum uyum sağlıyor ama iş nedeni ile mesai saati sonrasında verebilirim
İlgin için teşekkürler sanırım mesai saatleri içinde alınacak eğer gerek duyulursa seninlede irtibata geçmek isterim. Kendine iyi bak....

müdürüm tam karşımda oturuyor senle konuştuktan sonra durumu izah ettim izin alabilirim vasıta sorunumda yok motor ile gelirim nasıl olsa ;)
jameika34' Alıntı:
İlgin için teşekkürler sanırım mesai saatleri içinde alınacak eğer gerek duyulursa seninlede irtibata geçmek isterim. Kendine iyi bak....

NicemaN' Alıntı:
dostum biraz önce sms attım sana adım Tümer cep telefonu pek çekmiyor şirket telefonumdan ararsan yardımcı olmak isterim bende...[/QUOTE

Tümer Kardeşim Çoook Teşekkürler Mesajını aldım İrtibata geçeceğim. Sevgilerimi Gönderiyorum.....Kendine iyi bak...:rendeer:

ya bu arada üyelerin kan guruplarının olduğu bir liste var oradaki arkadaşlarda yardımcı olacaktır eminim...

Merhaba herkese!!!
Ben siteye bugün kaydoldum. Benim de kan grubum AB Rh(+) Kadıköyde oturuyorum kesinlikle yardımcı olurum ama hastane nerede tarif ederseniz

ilnapoli' Alıntı:
merhaba, benim kanım ab rh+ evimde tarabya'da.. pazartesi günü sabah gelip kan verebilirim.. Telim 0555320927, adım Nihat.[/QUOTE

Nihat Kardeşim Telefon Numaran Eksik onun için Tekrar yazarsan sevinirim.

siteye hoşgeldin ceren hayırlı olsun üyeliğin iletişim bilgilerini verebilirsen memnun olurm bende doğancılar da oturuyorum ve kan gurubumuz pek yok maalesef...

Ceren' Alıntı:
Merhaba herkese!!!
Ben siteye bugün kaydoldum. Benim de kan grubum AB Rh(+) Kadıköyde oturuyorum kesinlikle yardımcı olurum ama hastane nerede tarif ederseniz

jameika34 allah acil şifalar versin 0 rh pozitif kan gurubum ihtiyaç olursa her zaman hazırım.
tekrar geçmiş olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar