AB + Acil kan

Gaziantep İl Temsilcisi
marmara ünv hastanesın de yatmakta olan hasta için acil ab + kan lazımdır.

kan vermek isteyen arkadaşların 05357939365 nolu telefonu aramaları önemle rica olunur

onur sönmez :05357939365

marmara ünv kapıtal alişveriş merkezi arkasi /altunzade

lütfen güncel tutalım...

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olur inşallah, güncel...

Adana İl Temsilcisi
geçmiş olsun,Umarım aranan kan en kısa sürede bulunur.

Avrupa yakasında çalıştığımdan ve motorum olmadığından "acil" verme durumum zayıf. Akşam 6 civarı o tarafta olabilirim, uygunsa memnuniyetle yardımcı olmak isterim.

PM atabilirsin...

ilgili arkadasa biraz önce telefonlada konustum suan lazım değilmiş sanırım ama tekrar lazım olursa numaram 0537 314 7871 acıbademde oturuyorum yakınm ararsanız hemen gelirim gecmiş olsun bu arada umarım kısa zamanda iyileşir...
giray...

yokmu ist mtde ab pozitif kan olan yaw??? uleyn kan lazim demis adam foruma konu acmis...yaziktir yaaaa deli kanli gibi yorum yazan genclik.ben ist da olsam.....Allah yardimcisi olsun.Allah acil sifalar versin.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
8 kişi gittik yardımcı olmak için,ama beşimizin kandeğerleri düşük olduğu için uygun görmediler,3 tane aldılar daha 2 şişe lazım sanırım pazartsiye kaldı,2 duyarlı arkadaşımız daha cevap verirse bu talebe sanırım sıkıntı giderilcek herkese çok teşekkürler şimdiden.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:41 PM ----------

yardımların için çok teşekkürler aydemir sağolasın.

8 kişi gittik yardımcı olmak için,ama beşimizin kandeğerleri düşük olduğu için uygun görmediler,3 tane aldılar daha 2 şişe lazım sanırım pazartsiye kaldı,2 duyarlı arkadaşımız daha cevap verirse bu talebe sanırım sıkıntı giderilcek herkese çok teşekkürler şimdiden.

[sıze=1]---------- mesaj ekleme zamanı: 14:42 pm ---------- ilk mesajı ekleme zamanı 14:41 pm ----------[/sıze]

yardımların için çok teşekkürler aydemir sağolasın.

güncell...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar