- Konu Yazar
Evet arkadaşlar yaklaşık 1 aydır kafamda motorumu 250 c sınıfına yükseltmek takıldı bunun sebebleri
--Cbf 150 den çok memnunum fakat uzun yolda boğulması özellikle yokuşlarda hele de 2 kişi ile
--Son hız önemli değil ben zaten 80-90 sabitleyip gidiyorum fakat bi araçtan kaçmak veya sollamak istediğimde his kalmaması
--Kanıma bir kaç motorun girmesi
--Uzun yol yapmayı çok seviyorum 250 cc nin daha uygun olacağını düşünmem
Cbf den vazgeçemememin sebebleri
--Dayanıklı ve kaliteli bir motor
--Rahat ve şehir içinde yeterince kıvrak
--Yakıtı çok iyi,şeklide hoşuma gidiyor
Evet gelelim asıl konuya konu şu ,250 cc sınıfında motosiklet bakıyorum ama hep bir kulp buluyorum ve karar veremiyorum gerçi daha cbf im de satılmadı ama
.Mesela baktığım motorlar GV250-CBF250-COMET 250 cometi eledim artçı rahatlığı yok dendiği için şimdi bakın kafam neye takılıyor araştırıyorum cbf250 yi deniyorki çok rahat değil zaten cadde motoru ve yakıt yüksek,gv 250 ye gelince kullandım üstüne oturdum gerçekten güçlü ve sesine bayıldım ama tarz hiç aklımda yoktu ama sevmedim diyemem bir anda cruiser e gönlüm kaydı fakat korkum kıvraklığının olmayacağını düşünmem bir kaç kişi regal raptora ve roadstar 250 ye de bak dedi fakat elimin altında her geçen gün dağılan(bu motorlar dağılıyor demek istemiyorum yanlış anlamayın ) bi motosiklet te istemiyorum cbf im gibi kaliteli olsun istiyorum yaaaa ben ne yapayım yardım ediiiiiiinnnnnn!!!!!!
Bu arada cbf im in ilanı: http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...temiz-ve-dolu-birde-bu-fiyata-98927210/detay/
--Cbf 150 den çok memnunum fakat uzun yolda boğulması özellikle yokuşlarda hele de 2 kişi ile
--Son hız önemli değil ben zaten 80-90 sabitleyip gidiyorum fakat bi araçtan kaçmak veya sollamak istediğimde his kalmaması
--Kanıma bir kaç motorun girmesi
--Uzun yol yapmayı çok seviyorum 250 cc nin daha uygun olacağını düşünmem
Cbf den vazgeçemememin sebebleri
--Dayanıklı ve kaliteli bir motor
--Rahat ve şehir içinde yeterince kıvrak
--Yakıtı çok iyi,şeklide hoşuma gidiyor
Evet gelelim asıl konuya konu şu ,250 cc sınıfında motosiklet bakıyorum ama hep bir kulp buluyorum ve karar veremiyorum gerçi daha cbf im de satılmadı ama
Bu arada cbf im in ilanı: http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...temiz-ve-dolu-birde-bu-fiyata-98927210/detay/