a2 teker - şiddete karşıyız ama bu adam dövülür

Merhaba arkadaşlar,

Sabah feysde dikkatimi çekti.İzledim,daha sonra bu video ile sayfalar dolmaya başladı , yerli yabancı motosiklet sayfaları paylaşmakta, sizlere ileteyim dedim.

Bakınız.

Bütün olayı geçtim de adam kafayı harbi sağlam attı. :queen:

Super Moderator
Tesadüfen de denk gelmiş olma olaslığı var, motosikletcilerin birbirini desteklemesi güzel, ülkemizde de hayret edilecek bir şekilde bu bir parça var. :)

Ofisteyim videoyu açamıyorum, mesajım bulunsun akşam izlerim.

Adam feleğini şaştı kafa çok iyi :queen:
İşin teknik kısmına bakmak gerekirse adam o kaskı değiştirmesi lazım kafa attıktan sonra özelliğini yitirmiş olması lazım hahaha:thumleft::flower:

Kamyonet sürücüsü birşeyler anlatıyor. Sanırım motor ters yönde.

Adam feleğini şaştı kafa çok iyi :queen:
İşin teknik kısmına bakmak gerekirse adam o kaskı değiştirmesi lazım kafa attıktan sonra özelliğini yitirmiş olması lazım hahaha:thumleft::flower:

Tam ben diyecektim, siz evvel davranmissiniz. Ustune eklenecek bisey gormuyorum.

Bence diğer motorcu tesadüfen gelmiyor.. Kamyoneti kullanan, diğer motorcuyla yolda bi sorun yaşadı.. Baktı bi tane daha motorlu geliyor yolu kapattı pislik yaptı.. Bu motorcu duruncada diğer geldi bastı kafayı diye düşünüyorum.. Belkide kask içinde haberleşmek için telsiz var haber verdi vs. Çünkü adam direk geldi kafayı çaktı.. :cat:

Yanlız araba sürücüsü çok yavşak yavşak banane banane beni ilgilendirmiyor demesiyle sinir katsayım yükselirken o mithiş kafanın gelmesiyle oh çektim. :queen:

Ellerine sağlık yabancı motorcu kardeşimin, birdaha motorculara çatarken iki kere düşünür lale.

büyük bi ihtimalle videoyu çekenin arkasından geliyordu çünkü videonun tamamın da kafayı vurana damın motoru yolun kenarında duruyor o yüzden hiç bişey demeden yere sermiş herifi.arabanın iiçinde çocuk var onu görünce içim gtti açıkcası ama hatalı olduğu halde hala konuşması o kafayı hakettiğini gösterir

büyük bi ihtimalle videoyu çekenin arkasından geliyordu çünkü videonun tamamın da kafayı vurana damın motoru yolun kenarında duruyor o yüzden hiç bişey demeden yere sermiş herifi.arabanın iiçinde çocuk var onu görünce içim gtti açıkcası ama hatalı olduğu halde hala konuşması o kafayı hakettiğini gösterir

Evet uzun versiyonu izleyince çözdüm bende olayı.. Yoksa direk önceden birşeyler yapmıştır diye yorum yaptım.. Adam sorgu sualsiz bastı kafayı.. Adam kendini planlamış programlamış kafaya.. :cat:

Kamyonet sürücüsü birşeyler anlatıyor. Sanırım motor ters yönde.

Ben ters yönde olduğunu düşünmedim açıkcası , ama anladığım kadarı ile adam çocuklarının olduğundan bahsediyor. Sonrasında motor sürücüsü ölebileceğinden bahsettiğinde, araç sürücüsü umrunda olmadığını belirtiyor , gibi geldi.

Goruntuyu tekrar izledim de goruntuyu kaydeden kamyonetcinin dikkatinu dagitiyo, kafa atana sirtini donmesini sagliyo. Organize isler bunlar :)

Ben ters yönde olduğunu düşünmedim açıkcası , ama anladığım kadarı ile adam çocuklarının olduğundan bahsediyor. Sonrasında motor sürücüsü ölebileceğinden bahsettiğinde, araç sürücüsü umrunda olmadığını belirtiyor , gibi geldi.

Tam olarak konuşma şöyle gelişiyor

-lanet arabamda lanet çocuklarım var

+demin ne yaptığını gördün mü kameraya aldım hepsini

-umrumda değil, umrumda değil, umrumda değil, umrumda değil

+- çaaaaaaaaaaaat :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar