A2 tamam şimdiki hedef allah nasip ederse ZX6R

Erken emeklilik sanirim, neden bu kadar erken ??sabir etseydin daha kaliteli bir model ile jubile yapardin:mrgreen:

abi yazık adama yaw :queen: şimdiden öldürdünüz adamı huahah zaten bu yazıları okuyunca direk vazgeçicektir :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tertiiiiiiip nbr yawww :) bende bu yaz gıdıom eskere.......valla benım gönlumdede eskerden gelınce bıtene 2.el zx6r almak var....egerkı eskerden sag saglım gelırsem ne yapıp edıp bıtene zx6r alıcam......
ehlıyetin hayrılı olsun.......................bende gecen sene nısanda almıstım.....

abicim bence nasil istiyosan oyle bende cok dinledim ama sitedeki cogu arkadasin ehliyeti bile yok :)

bizler once ehliyet sonra mootr diyenlerdeniz ama su sitede 600luk kullananlarin cogunun ehliyeti yok

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
tertiiiiiiip nbr yawww :) bende bu yaz gıdıom eskere.......valla benım gönlumdede eskerden gelınce bıtene 2.el zx6r almak var....egerkı eskerden sag saglım gelırsem ne yapıp edıp bıtene zx6r alıcam......
ehlıyetin hayrılı olsun.......................bende gecen sene nısanda almıstım.....

fırat gezilerde çekeriz bak kulağını :) acele etmeyin kardeşim yavaş yavaş :rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
fırat gezilerde çekeriz bak kulağını :) acele etmeyin kardeşim yavaş yavaş :rendeer:

Kendi büyütmek için motorunu satıyo dediği söze bak...Sen kaçlık alcan 3vırın?...275 lik mi? Yavaş yavaş demişsin de....:queen: :queen:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
abicim benim alacağım makine 100 beygir olmayacak en azından :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı

abıcım eskerden gelınce dedıysem yanı gelecem 1-2 sene gs500ü kovalayacam ondan sonra 600 luk alıcam.....1-2 senede hemn many bırıkmıs olur hemde bana tecrube olmus olur...
ilk makınem 350 gara cava
ikinci makınem 125 ramzey(üstüne bıle bınemeden sattım) :cherry:
üçüncü makıne gs500............arkası yarınnnnnnnnn:queen: :queen:

Bende kaykaydan sonra Rossi' nin Moto GP motoruna bineceğim. :pr: Ehliyetimi de aldım. Hangi lastiği kullanmalıyım :queen:

Espiri bir yana. Ehliyetin hayırlı olsun.

Her sene büyük motorla başlayacağım muhabbeti olur. (arkadaşın tecrübesini bilmiyoruz tabi)

yüz kişi ufaktan başla yavaş yavaş büyült der, aradan 2-3 kendini bilmez çıkar ben hayabusayla başladım bişey olmaz der. Kişi 2-3 kişiye inanır.

Şimdiye kadar 600rr alıcam diyip forum sayesinde vazgeçen görmedim. gidip yine kendi bildiklerini yapıyorlar.

madem ne soruyonuz:p

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
nereye gidecen ki o motorla çok yakar verdiğin paranın üzerine otursan daha rahat edersin (yanlış anlama) motor parasına göre rahatsız ama hıza bişey diyemem

Arkadaşım almak istediğin motor benimde hayalimdeki motor :cat:

Ancak arkadaşlarında dediği gibi önce deneyim

ikinci makınem 125 ramzey(üstüne bıle bınemeden sattım) :cherry:
üçüncü makıne gs500............arkası yarınnnnnnnnn:queen: :queen:

ROFL

desene, jawa disinda motosiklete binmedin. ramzey hemen satilmis, gs500 ise ölü ...

kardeşim sen bu uyarı mahiyetinde t. geçmeleri ciddiye alma paşa gönlün ne istiyorsa git al çak ve bünyeni rahatlat...
hayatta kalman umuduyla

yaw ne geyık bı topık bu:mrgreen:

bende a2 mi 2006 yazında aldım artık polisten kaçmıyorum ama artık kimse de kovalamıyo aldık ya bi allahın kulu durdurmuyo

Forumdan Uzaklaştırıldı
ROFL

desene, jawa disinda motosiklete binmedin. ramzey hemen satilmis, gs500 ise ölü ...

yalan yalan.....gs 500 e bındım abıcım..hatta bay bı korktum yaw...ne hızlı gıdıo meret..kalkarken patınajla kalkıo yaw...yanı okadar gaz verırsen kalkar tabı....acıcıkta ön frenı sıkıp lastık yaktım yaaaaaaaaaa.....sen üstünü başını yırtttttttt..............elın oglu malı göturuo.....tab ı lastık yaktım ama yanında baska seylerı yakmısım........:p :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar