A2 Stajyer Ehliyet Hakkında :/

Selam. Öncelikle 17 yaşındayım. Ve 1 hafta içinde A2 ehliyete yazılıp Ağustosun sonundaki sınava yetişmeyi düşünüyorum. Ancak kafama takılan bir soru var. 17 yaşında olduğum için şimdi A2 ehliyet alınca ve 1 ocak'ta yeni stajyer ehliyet gelince, ben A ehliyet mi alacağım yoksa yaşımdan dolayı başka bir şey mi olacak. Soruyorum çünkü fazla zaman geçmeden Kuba Superlight 200 alacağım. Ve emin olmak istiyorum.

Dostum, ağustos sonundaki ehliyete yetişmen için temmuz başından yazılsaydın keşke yer kalmamıştır ve benım şu anda derslerim başladı.
20sinde başladı dersler 31inde biticek 29 ağustos teorik sınav var işte.

Dostum, ağustos sonundaki ehliyete yetişmen için temmuz başından yazılsaydın keşke yer kalmamıştır ve benım şu anda derslerim başladı.
20sinde başladı dersler 31inde biticek 29 ağustos teorik sınav var işte.

Hocam 1-2 gün önce 2 kursa gittim kayıtlar açıktı o yüzden hemen kaydolacağım işte. Zaten yazılı sınav için olan derslere girmeme pek gerek yok. Direksiyon derslerine ihtiyacım var.

Dostum ben de ağustus sonundaki sınava gireceğim.Yaşından dolayı hiçbi sıkıntı olmaz.Ağustostaki sinava girersen stajyere kalmazsın.Geç kalmadan ehliyet kurslarına bak derim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar