A2 Sınavı

Arkadaşlar bugün sınava girdim. Slalom ve 8 dönüşü yapılan ilk bölümde sinyal kullanmadım. Kullanmam gerektiğini söylediler. Trafikte bir kere sinyalim açık kaldı 5-6 saniye kadar. Bir kere arabalar arasında sıkıştım, sola da geçemedim kalabalıktan ötürü ve saçma bir ani fren ile ayakları durmaya yakın yere koydum. En sonda ise çok yokuş bir alanda 1. vites çok bağırınca 2'ye atayım dedim, motor boşta kalmış, çat diye durdu (yolda değil, sınav sonunda okul bahçesine girdikten sonra epey eğimli yokuştan ana bahçeye çıkılıyordu, orada).

Sizce sınavı geçer miyim? :(

Bugun bende sınava girdim slolomda sinyal filan vermedim yolda da bi sıkıntı çıkmadı bi kere bende sinyali gec kapattım kurstan da sınavda başarılı olduğum mesajı geldi size msj gelmedi mi?

Aslında bu birazda şans işi gibi sınavda motorla kaza yapıp geçen adamlar çok var sende belki geçe bilirsin
hep kötü şeyleri yazmışsın hiç mi iyi bir şey yapmadın sınavda onları düşün içini karatma. :cat:

Slalom ve 8 de sinyal kullanılmıyor dostum.Stop ettiyse bırakabilirler.Trafik duran şekilde ayak koydumu sorun olmuyor.Sinyali bende biraz açık bıraktım sorun olmadı.Hayırlısı olsun :cat:

Kaldıysan da 50 lira verir iki hafta sonra tekrar girersin sıkma canını...

150 tl diyorlardı tekrar giriş ücretini :sunny:

Son düzenleme:
Kurstan bir mesaj gelmedi daha. Yarın akşam belli olacağını ve haber vereceklerini söylediler. Bu saydıklarım dışında sorun olmadı genel olarak iyiydi. Yokuş yukarı da stop etmedi ama boşta kaldığı için öyle gibi oldu diyelim. Yazdıklarınıza göre tek önemli sorun bu gibi zaten. Bakalım hayırlısı valla...

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:05 ----------

Bu arada tekrar giriş için 1 ay beklemem ve 130 TL vermem lazım diye biliyorum.

Hemen kötü düşünme.inşallah gecmissindir.geçmediysen de canın sağolsun.bi daha girer halledersin.
Allah kaza bela vermesin.

Arkadaşlar bugün sınava girdim. Slalom ve 8 dönüşü yapılan ilk bölümde sinyal kullanmadım. Kullanmam gerektiğini söylediler. Trafikte bir kere sinyalim açık kaldı 5-6 saniye kadar. Bir kere arabalar arasında sıkıştım, sola da geçemedim kalabalıktan ötürü ve saçma bir ani fren ile ayakları durmaya yakın yere koydum. En sonda ise çok yokuş bir alanda 1. vites çok bağırınca 2'ye atayım dedim, motor boşta kalmış, çat diye durdu (yolda değil, sınav sonunda okul bahçesine girdikten sonra epey eğimli yokuştan ana bahçeye çıkılıyordu, orada).

Sizce sınavı geçer miyim? :(

slalom yaparken sinyal vereceksin diye bir şey yok o hocanın cehaleti birazda keyfi keder konuşması iki araç arasında kaldım demen sıkıntılı sınavda serit izlemen gerekirdi biraz heyecanında etkisiyle hatalar yapmıssın ama genelde a2 den fazla adam dökmezler

---------- Mesajlar birleştirildi - 06:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:37 ----------

Kaldıysan da 50 lira verir iki hafta sonra tekrar girersin sıkma canını...

o 50 değil 60 lira oldu eğer kalırsa 2 ders zorunlu eğitimi çıkacak oda ücrete tabidir haliyle ama ders bası 50 çekemezler motora 15 lıra ile 20 arası bişeydi saat ücreti fazla çekerlerse resmi fiyat ilamı iste veya sen kayıt olurken şözleşme yapmak zorundalar muhtemel yanında doldurmayıp senden sonra boslukları doldurmuşturlar orda ne yazıyorsa ondan fazla ödeme

4 sınav hakkı tanınır ve her sınavda aynı ücret ödenir.

Merhaba, 4 sınav hakkı 1 sene içindemi yoksa hayat boyumu? 4 sınavda da başarısız olan ne yapacak?

1 sene içerisinde 4 sınav hakkı.
muhtemelen kalmışsındır arkadaşım fakat slalom ve 8 de sinyal diye birşey oldugunu düşünmüyorum, mantıksız.
trafikte çok cebelleşmek iyi olmuyor genelde biraz şans lazım sınav günü :) umarım geçirmişlerdir.
150 tl ayrıca bir sonraki sınav ücreti

1 sene içerisinde 4 sınav hakkı.
muhtemelen kalmışsındır arkadaşım fakat slalom ve 8 de sinyal diye birşey oldugunu düşünmüyorum, mantıksız.
trafikte çok cebelleşmek iyi olmuyor genelde biraz şans lazım sınav günü :) umarım geçirmişlerdir.
150 tl ayrıca bir sonraki sınav ücreti

sınav ücreti 60 tl dir kazıklanmayın

Bende dün sınava girdim, parkurda herhangi bir sıkıntı olmadı, trafikte kavşakları şaşırdım birazda yavaş kullandım sıkıntı olmaz herhalde :)

Yalnız elemanın biri 600 cc motor kullanıyorum vs muhabbet ettik, parkurda 100'lük motoru süremedi, sekiz çizerken ayağını yere koydu direk elediler.
600'lük bir makine kullanıp sekiz çizemeyen yoktur herhalde :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar