A2 sınavı soruları bir bakın...

Bu sorulara bilenler mutlaka 100 de % doğru yanıt verirler fakat bilmeyen ve anlamayanlar hala zorlanır.

8- Aşağıdakilerden hangisi motorun parçalarından biridir?
a)Ayna dişlisi
b)İstavroz dişlisi
c)Kavrama (debriyaj)
d)Karbüratör

aldığım ehliyet sınavından 100 almış ve motor meslek lisesi mezunu olarak sölüyorum bu sınavı iptal ederler arkadaşlar :)

böle sorumu olur içinde cevap yok abicim bu sorunun cevabı yok burda varsa idda eden gelsin bunların hiçbiri motorun parçaları değildir
sırasıyla ayna difransiyel yani hareket sistemi,istavrozda difransiyelde
debriyaj desen kendi başına parça motorla alakası yok yani olmasa motorun çalışması durmaz araç gitmez orası ayrı konu :)
48-Aşağıdakilerden hangisi aktarma organı elemanıdır?
a)Motor
b)kavrama(debriyaj)
c)Amortisör
d)Rot
zaten bu sorudada yazmışlar ne olduğunu :)) bukadar kopyacı sorular allahım çıldıracam :salut:
karbüratör desen yakıt sistemi parçasıdır

nerde motor parçası yaw:silent::silent:

bizim ülke bu kafayla giderse daha çoook kereste,lata, binumun inşaat malzemesi bile ehliyet alır valla :pr::pr::pr:
benim girdiğim sınavdaki sorularda bunların kopyasıydı(sırası değişik)yanlış hatırlamıyosam 1,5 saat içerde kalma zorunluydu yahu 20 soru sordular (normal ehliyeti olanlar için)10 dk tutmadı çıkamadık geyik yaptık :) (zorunlu)

Son düzenleme:
Ben gelişim sürücü kursu sitesinden bakmıştım 90 soru vardı şimdi 50 mi oldu yoksa 90 soru mu var

online sınav ve konu testleri indirebileceginiz bir site

Moderatör tarafında düzenlendi:
3- Motorlar soğutma sistemlerine göre nasıl sınıflandırılır?
a)su ve hava soğutmalı
b)Su ve yağ soğutmalı
c)Su ve benzin soğutmalı
d)Su ve motorin soğutmalı

böyle mantıksız bir soru olamaz sıvı ve hava sogutmalı olmalıdır bence dogur cevap

sonuçta yağ sogutmalı motorlarda var su sogutmalıda bunları sıvı sogutma diye gruplayabiliriz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar