A2 Motosiklet Ehliyeti

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Gelişim sürücü kursu yıllardır " Türkiye nin en fazla A2 motosiklet ehliyeti veren sürücü kursu "

Gelişim Sürücü Kursu 1999 yılından itibaren sürücü eğitimi alanında hizmet vermektedir.

Bugüne kadar 4000′den fazla sürücüye A2 sınıf ehliyet vermiştir.

Kurumumuz 2006 yılı itibariyle , “Güvenli Sürüş” sloganıyla motosiklet eğitim faaliyetlerine başlamıştır. Amacımız A2 ehliyet alan her motosiklet kullanıcısının , doğru bilgilerle donatılarak , uzun bir motosiklet hayatına başlamasını sağlamaktır.

A2 Motosiklet Ehliyeti

MOTOSİKLET EĞİTİMLERİMİZDEN GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYIN

Ayrıntılı bilgi için Gelişim Sürücü Kursu websayfasını ziyaret ediniz.
http://www.gelisimsurucu.com

Ekli dosyalar

• motorehliyeti.jpg
    motorehliyeti.jpg
    39 KB · Görüntüleme: 4,395
Son düzenleme:
bütün sınavları kazanınca nekadar sure sonra ehliyeti veriyorlar

kalınca 50 tl sınav harcı daha veriliyomus tekrar girmek icın
direksiyon dersi ne zaman baslıyo bilen varmı 1 kasımda yazıldım bende

Direksiyon eğitimi ne tarz bir motorla veriliyor bilen var mı ? Ben bir kursla görüştüm scooter ile veriyordu.

100 cclik bi mondial yada kuba verırler sanırım ama cbfile verenlere de rastladım

Bu hafta sonu (27-28 temmuz) direksiyon sinavi var mi? Ya kafayi siyirttiracaklar. 1 Mayistan beri bekliyorum. Yaz bitti. Paraysa parayi da yigdik. Yonetmelik degistire degistire corba ettiniz. Yonetmelik degisir ama yine de yaziliya girerim degisiklik bana uygulanmaz erken kayit oldugum icin. Yonetmelik degisir direksiyon sinavina ucret konur, ama bu sefer yonetmelik bize de uygulanir. ustelik kursta son gun bildirir odemeyi. sinav da degismis. Tirtikli yuzeyli birsey konacakmis. 10 metre uzunlugu varmis, 15 cm genisligi 5 cm yuksekligi... Benim aklima baska bir tirtikli yuzey geliyor ama.. Tovbe tovbe mubarek gunde...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar