A2 Ehliyetler İptal Ediliyor... (1Nisan)

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Bugun milli eğitimden gelen bir yazı ile A2 ehliyetlerin tümüyle iptal oldugu ve tüm motosikletlerin artık ehliyetsiz kullanılabileceği açıklandı. Sürücünün 16 yaşın üzerinde olması yeterli.

Yapılan açıklamada kararın amacının trafik sorununu çözmek ve çinden motosiklet ithalatı yapan firmaların satışlarının artması ile vergi geliri saglanması olarak belirtildi..

Ayrıca Köprü ve otoyollar da motosikletlere ücretsiz hale getirilmesi için çalışmalar başladı.

hadi beee doğrumu diyon yoksa... ??? Yalancı Yalancı Yalancı sın işte da ne dim ben sana ...
gerci pek yalan sölemezsin sen ama genede boşuna almış olduk ehliyeti desene..

evet olabilir kesin 1 NİSAN şakası yapıyor..
bizim memlekette böle şeyler olmaz yani..

Abi bu cok iyi birsey ama dogruluk payı nedir?Sen bize bir nisan şakası mı yapıyorsun.... :sunny: Bunları nerden ogrendin? :)

Abi bu cok iyi birsey ama dogruluk payı nedir?Sen bize bir nisan şakası mı yapıyorsun.... :sunny: Bunları nerden ogrendin? :)

1 nisan da artık saklanamıyor. Eskiden bu kadar yaygın değildi.
Bundan sonra şakaları 31 mart da yapıcam :)

Ehehhehe tamda ehliyet kursunun ücretini yatırmıştım az önce :) Bereket 1 Nisanmış...

yaw once okudum heycanlandım sonra aklıma geldi yaw dedim bgu 1 nisan:)

sağlam 1 nisan şakası bravo bir an ehliyete 250 milyon verdim diye ağlıycaktım ama alttaki yazıları okuyunca anladım. :pr:

abi naaptın sen yaa!! bi an öle bi sevindimki sonra 1 NİSAN olduğu gelince aklıma hayallerim yıkıldı ne güsel ehliyet almama gerek kalmıcak dedim :santa:

çok açık vermişsin abi şakanı yaparken :D ehliyeti kaldırırsan ne kadar adam varsa motor sürer yollara çıkar ölür geberir :D o zaman trafik sorunu çözülmüş olur harbiden çünkü herkez ölür :D... ikincisi ise çinden gelen motorsikletler sabit bir vergi veriyor motor başına işin en iyi kısmı bu diğer tarafta iç üretim etkilenior... yani mesajını biraz daha iyi yazsan harbiden inanılır çünkü geçen günler bir şeylerin kaldırılacağı ile ilgili mesajlar okumuştum nisanda falan demişlerdi bunuda okuyunca harbi dedim gerçekleşmiş galiba :D

walla arkadaşlar ben o muhabbeti bir kaç gündür duyuyordum. hemen soluğu buradaki sürücü kursunda aldım. kursun müdürü " Allah Allah yakında bende inanıcam bu işe, yaw kim çıkarıyor bu lafları daha böyle bir çalışma bile yok" dedi. bende ehliyet için bilgi alıp çıktım :) :sunny:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
smilies-32000.png
ya da
smilies-32001.png

Ayrıca Köprü ve otoyollar da motosikletlere ücretsiz hale getirilmesi için çalışmalar başladı.
şakanın bu kısmınıngerçek olmasını isterdim :thumright:

3rdWatch şöyle demiş:
ehliyeti kaldırırsan ne kadar adam varsa motor sürer yollara çıkar ölür geberir :D o zaman trafik sorunu çözülmüş olur harbiden çünkü herkez ölür :D...

:cherry: :mrgreen: :cat:
hakikaten iyi bir çözüm olur aslında :cherry:

seneye unutulursa bu şakayı diğer sazanlara ben yapıcam skull,birazda değiştirerek..yada kim önce yaparsa :king:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar